To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Pokušat ćemo zabiti gol u hramu nogometa

Željeli smo doći u hram nogometa i igrati protiv jednog od najvećih klubova na svijetu. Zbog toga se naš trud isplatio. Imamo respekt prema Realu, kaže Jurčić
Vidi originalni članak

Uoči dvoboja 5. kola Lige prvaka između Real Madrida i Dinama u utorak trener 'modrih' Kruno Jurčić i Tonel obratili su se novinarima na večernjoj press konferenciji.

- Željeli smo doći u hram nogometa i igrati protiv jednog od najvećih klubova na svijetu. Zbog toga se sav naš trud isplatio. Imamo respekt prema Realu, ali isto tako se nećemo predati - rekao je optimistični Jurčić koji će u utakmicu ući bez opterećenja znajući da s druge strane stoji najtrofejnija europska momčad.

- Mi nemamo što izgubiti, konačno se Dinamo našao s druge strane. Obično klubovi koji igraju protiv nas, pogotovo u domaćem prvenstvu, idu s tom idejom, mi nemamo s Realom što izgubiti.

Jurčić je slikovito opisao ovogodišnju pustolovinu u Ligi prvaka.

- Osnovni uvjet je ostaviti dojam kao i u prvoj utakmici. Poslije 12 godina smo se vratili u Ligu prvaka i rekao bih da je to kao da smo se upisali na fakultet i sada učimo. Dat ćemo sve od sebe i pokušati zabiti pogodak - rekao je trener Dinama i za kraj dodao:

- U nogometu morate respektirati sve protivnike i oni su profesionalci kao i mi. U natjecanju poput Lige Prvaka zahtjevi su uvijek najveći - stoga nam sigurno neće biti lako.

Novinarima se obratio Tonel koji će voditi tešku bitku s Realovim napadačima.

- Igramo na sjajnom stadionu protiv iste takve momčadi. Trebamo izvući što više toga pozitivnog, a takav stadion i važnost utakmice samo mogu biti dodatni poticaj.

Predsjednik Reala posjetio Dinamov trening

Nogometaši Dinama odradili su trening na Santiago Bernabeuu večer uoči utakmice s Realom u Ligi prvaka. Kruno Jurčić nije štedio igrače, a u to se uvjerio i predsjednik 'kraljevskog kluba' Florentino Perez koji je pozdravio braću Mamić na travnjaku.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • russell 22.11.2011.

    E moj Jurcicu niste dosad nikome gol dali i ti ocekujes to cudo da se desi bas u Madridu?:D Ima smisao za humor to mu priznajem.

  • Zhokher 22.11.2011.

    prvi puta čujem da netko Santiago Bernabeuu naziva hramom nogometa

  • klaxon 22.11.2011.

    Pokušat čemo zabiti gol u hramu nogometa. E jbg a ja mislio da idu na pobjedu-pa imajun samira zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare