To je to što me zanima!

Kruno Jurčić: Puna mi je kapa europskog suđenja!

Trener Dinama Krunoslav Jurčić bio je izrazito nezadovoljan suđenjem Mađara Zsolta Szaboa, ali i njegovih pomoćnika na utakmici u Maksimiru
Vidi originalni članak

Ma, neka Uefa dovede 22 suca pa neka svaki trči na terenu za igračima, pa ovo je strašno. Puna mi je kapa europskog suđenja, rekao je vidno isfrustrirani Kruno Jurčić osvrnuvši se na dosta loše suđenje Mađara. Ponajviše se to odnosi na penal nad Mandžukićem koji nije dosudio. Mateo Beusan nakon utakmice ustvrdio je da je sudac definitivno pogriješio.
- Bio je ovo čisti penal. Ne znam zašto ovaj sudac koji je stajao blizu gola nije dojavio glavnom da je penal - rekao je Beusan. Jurčić se složio da je Dinamo igrao s ozbiljnom europskom momčadi.
- Znali smo što nas čeka, ali moram priznati, nisam očekivao da će Anderlecht igrati tako povučeno - ustvrdio je Jurčić.
- Postavili su se čvrsto i nismo uspjevali zabiti gol. I onda nas je presjekao taj slobodnjak. Nevjerojatno je da dobijemo gol sa 30 metara, a živi zid skače. Predugo traje ta naša škola i nogometno odrastanje - kaže Jurčić.
- Mi u Europi moramo zabiti dvije šanse, jer nećemo ih imati kao u HNL-u. Nadam se da će u idućim utakmicama moji dečki igrati koncentriranije, jer ovako teško možemo dalje - ustvrdio je trener modrih.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • badboy05 24.09.2009.

    pa da stave suca kraj gola da bi opovrgnuo čisti penal.ovo je jedna od velikih greški sudaca i trebali bi zato snosit posljedice a ne ostat neprimjećeni

  • Th 1950 18.09.2009.

    dobra ti je ta tmr meni je posebno drago jer je debela svinja tužna hahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Th 1950 18.09.2009.

    hajduk se vadi na suce,hajduk ovo, hajduk ono ,e kako mi je drago.

Komentiraj...
Vidi sve komentare