To je to što me zanima!

Kruno Simon nepobjediv je u playstationu, a nije ga ni ponio

"Protiv ovih ‘indijanaca’ igram s Dinamom jer je slab, a žao mi ih je. Inače najviše igram s Milanom. Koliko dugo igram? Od 10. godine, imam staža ko u košarci"
Vidi originalni članak

Kruno Simon apsolutni je prvak košarkaške reprezentacije u nogometu na playstationu. Na sreću svih njegovih “žrtava”, u Sloveniji ga ne igraju.

- Simon je mislio da ću ga ponijeti ja, a ja da će on, pa nije ni jedan - kaže Dario Šarić.

- Igrali smo na početku priprema u Sv. Martinu, ali tu ionako nemamo puno vremena. Igramo PES, meni je bolji od Fife. Simon je izvan konkurencije, ali uglavnom smo igrali dva na dva, pa je bilo zanimljivije - dodao je Šarić, kojeg cimer Roko Ukić educira o rock glazbi.

Simon kaže da danas život reprezentativaca nije spektakularan. Slobodno imaju sat-dva na dan, odu na internet, popiju kavu, pogledaju utakmicu... A igranje PES-a protiv suigrača nije mu neki izazov.

- Protiv ovih ‘indijanaca’ igram s Dinamom jer je slab, a žao mi ih je. Inače najviše igram s Milanom. Koliko dugo igram? Od 10. godine, imam staža ko u košarci - smije se Kruno.

Dio igrača vrijeme krati čitanjem knjiga. Damjan Rudež nedavno je završio s “Infernom” Dana Browna, koja je sad kod Luke Žorića.

- Ja ne igram videoigre, ali u Laškom smo svaki dan kartali belu. U Ljubljani smo malo izgubili tu praksu - rekao je Žorić, Zadranin koji je u beli bolji nego u briškuli i trešeti.

- Imam dobrog partnera, tajnika HKS-a Jakimenka, pa nikad ne gubimo. Dobar je, ide ga karta - nasmijao se Žora.

Hrvat iz Baltimorea oduševio: Odsad ga zovite Domagoj Draperić

Idi na 24sata

Komentari 14

  • rade0 21.09.2013.

    bolje da su nba 2k igrali pa da malo fora pokupe od tam ;)

  • Svebor BornaMitrović 21.09.2013.

    hajduka nema niti na jednoj igrici jer je klub u rangu kustošije

  • 21.09.2013.

    "Igram s Dinamom jer je slab" kada to Mamić vidi, ode mama

Komentiraj...
Vidi sve komentare