To je to što me zanima!

Kruno Simon tricom u zadnjoj sekundi srušio Panathinaikos

Hrvatski reprezentativac tricom je u posljednjoj sekundi odveo svoj Lokomotiv Kuban do pobjede protiv prvaka Grčke Panathinaikosa. Kruno Simon je zabio devet koševa
Vidi originalni članak

Grčki prvak Panathinaikos u četvrtom je kolu košarkaške Eurolige dočekao ruski Lokomotiv Kuban Krasnodar na Kreti. A apsolutni heroj Rusa u infarktonoj završnici bio je Kruno Simon.

Kuban je pobijedio 72-69, a tricu za pobjedu u posljednjoj je sekundi zabio hrvatski reprezentativac. Ruska momčad većinu je vremena vodila i u posljednju su četvrtinu ušli s +12. I dok se činilo da će Rusi mirno privesti utakmicu kraju, Grci se bude i na samom kraju postalo je jasno da će završnica biti zanimljiva.

Neuništivi Dimitris Diamantidis sedam sekundi prije kraja zabija tešku tricu za 69-69. Na drugoj strani loptu je u ruke uzeo Simon, prenio je na protivničku polovicu, nakon driblinga se digao na skok-šut i pogodio za fantastičnu pobjedu Rusa 72-69.

Kod domaćina najbolji Gist s 18 te Pappas s 13 koševa. Roko Ukić za 21 minutu na parketu zabio je osam koševa. Kuban su predvodili Jasaitis sa 14 te Brown s 13 koševa. Junak Lokomotiva Kruno Simon za 30 minuta na parketu zabio je devet koševa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • strmi007 08.11.2013.

    dobar koš

  • teletubiess 08.11.2013.

    Bravo Simon, lijepo je kada Hrvat odluči pobjednika!!!

  • Raspala veverica 08.11.2013.

    Znaci Simon je Srbin

Komentiraj...
Vidi sve komentare