To je to što me zanima!

Krvavi uvod u mostarski derbi: Huligani su ozlijedili planinare

Desetak huligana, za koje se vjeruje da su navijači Zrinjskog, jutros se obračunalo s planinarima na trgu Musala u Mostaru vjerujući da navijaju za njihova rivala Velež
Vidi originalni članak

Nedjeljni mostarski derbi između Veleža i Zrinjskog u Premijer ligi BiH u Vrapčićima (16:30) imao je neželjen uvod. Jutros oko 7 sati desetak huligana napalo je članove Planinarskog društva "Prenj" na trgu Musala u istočnom dijelu grada.

Pretpostavlja se kako su izgrednici navijači Zrinjskog koji su planinare zamijenili za Rođene, navijače Veleža.

Huligani su napali planinare kamenjem i bocama, nakon čega su ušli u obračun bejzbolskim palicama, metalnim šipkama i ciglom. Ozlijedili su dvojicu planinara, a četvoricu je policija uhvatila i uhitila. Ostali su pobjegli.

- S obzirom na to da je danas i utakmica koja je ranije proglašena susretom visokog rizika, radi se po planu osiguranja. Zbog ovog incidenta dodatno će se pojačati mjere osiguranja - rekao je Ljudevit Marić glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • mancity24 26.04.2015.

    napisite clanak o utakmici,LIVADA JE UVIJEK LIVADA

  • danielino 26.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Belica 26.04.2015.

    ajmo velež 1:0

Komentiraj...
Vidi sve komentare