To je to što me zanima!

Strašan start prvakinje Europe: Zaletjela se koljenom u glavu, protivnica završila u bolnici...

Herrera je ostala ležati, a bilo je jasno da ovdje sigurno ništa ne simulira. Na kraju je Kostarikanka završila u bolnici, a naravno, nogometašica europskih prvakinja završila je u svlačionici s crvenim kartonom
Vidi originalni članak

Nogometašica europskog prvaka Lyona Selma Bacha, je u 94. minuti, pri vodstvu svoje momčadi od velikih 3-0, potpuno nepotrebno  i nepromišljeno "letećim koljenom" pokosila igračicu Reimsa Melissu Herreru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Radi se o startu na utakmici francuskog ženskog nogometnog prvenstva, a malo je reći da su svi bili zgroženi ovim potezom. Doduše, Selma je karizmatična i energična, da se to vidjeti i iz njezine igre i scena van terena, no ovo je bilo doista nepotrebno. 

INTERVJU Dalić otkrio: 'Modriću je lako biti šef, a od prvenstva u Rusiji živim najbolje sportske dane'

Herrera je ostala ležati, a bilo je jasno da ovdje sigurno ništa ne simulira. Na kraju je Kostarikanka završila u bolnici, a naravno, nogometašica europskih prvakinja završila je u svlačionici s crvenim kartonom, dok dodatna suspenzija vjerojatno tek slijedi. Teško je za povjerovati da disciplinska komisija ovakvom 'krvničkom' startu progleda kroz prste. 
 

POČINJU 19. RUJNA Svidjelo im se: Serie A i u novoj sezoni s pet izmjena u utakmici

Podsjetimo, nogometašice francuskog Lyona sedmi put u povijesti, a petu godinu zaredom postale su pobjednice Lige prvakinja, nakon što su u finalu na stadionu Anoeta u španjolskom San Sebastianu pobijedile njemački Wolfsburg sa 3-1 (2-0).

Iako među igračicama obiju ekipa nije bilo hrvatskih nogometašica, u finalu su važne uloge imale dvije Hrvatice. Sanja Rođak-Karšić je bila prva pomoćnica glavne sutkinje Švicarke Esther Staubli, a 'team managerica' hrvatske nogometne reprezentacije Iva Olivari bila je delegat UEFA-e.

Osim u finalu, Iva Olivari je na dužnosti delegata UEFA-e bila i u četvrtfinalnom susretu Arsenala i PSG-a 22. kolovoza te polufinalnom susretu Wolfsburga i Barcelone 25. kolovoza.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DarioHorvatić 13.09.2020.

    Mene ovo ne zanima. Važno mi je samo da su moji Plavi sinoć razmontirali sirotinju... 🤭

  • dite_s_mora 13.09.2020.

    death by snu snu

Komentiraj...
Vidi sve komentare