To je to što me zanima!

Krznar: Fola taktički i nije loša, Pivarić: Sve riješiti već sutra...

Nogometaši Dinama u srijedu od 21 sat igraju prvu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka protiv luksemburške Fole Esch. Krznar i Pivarić uvjereni su u prolazak dalje
Vidi originalni članak

Drago nam je da počinje naša europska priča koja će, nadam se, dugo potrajati. Stiže Fola Esch, momčad koja je praktički ostala na okupu otprije dvije godine, kad smo posljednji put igrali. Imaju svega dvojicu-trojicu novih igrača, rekao je dan uoči Dinamove europske premijere (srijeda, 21 sat, HRT 2) trener Damir Krznar i dodao:

- Naravno da nemaju individualnu kvalitetu kao mi, ali taktički nisu tako loši, pa organiziranom igrom pokrivaju manjak kvalitete. No sjetite se tih dvoboja s Folom, mi smo ih od četiri poluvremena nadigrali samo u jednom.

Josip Pivarić ne dvoji kako će se Luksemburžani na Maksimiru provesti puno lošije nego Hajduk u nedjelju.

- Mogu prenijeti dojmove iz svlačionice: pregrmjeli smo ovo s Hajdukom, sad smo u iščekivanju ove utakmice. Znamo da se od nas očekuje sigurna pobjeda i nadam se da ćemo opravdati ulogu favorita i sve riješiti već u prvoj utakmici.

Arijan Ademi ima problema s ozljedom gležnja, propustit će sutrašnju utakmicu.

- Za to mjesto konkuriraju Gonçalo i Pamić - rekao je Krznar i potvrdio da će Eduardo biti kapetan za ovu utakmicu.

- Možda će još biti eventualno jedna promjena u odnosu na sastav s Hajdukom. Opet očekujemo veliku podršku i vjerujemo da će stadion biti dobro popunjen.

- Europski ciljevi? Postavili smo ih realno. Uđemo li u Europsku ligu, moramo napraviti više nego prošlih godina. Uđemo li u Ligu prvaka, opet moramo biti bolji nego prijašnjih godina. Jednostavno, u Europi moramo biti bolji - zaključio je Damir Krznar.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Sly_theKing 15.07.2015.

    de nek neko makne tog pivarica iz dinama, vise mi ide 5-6 godina na zivce

  • strmi007 15.07.2015.

    Dinamoooooooooooooooooooooooo

  • volim dinamo_1 14.07.2015.

    joj pivaricu bolje ti je da sutis.

Komentiraj...
Vidi sve komentare