To je to što me zanima!

Krznar je u Zlataru zabio svoj prvi gol: Presudila je kvaliteta

Pošten odnos Oštrca u prvom poluvremenu isplatio se, svaka mu čast. Morali smo odmarati dio igrača zbog gustog rasporeda, ali zadovoljan sam, rekao je Krznar...
Vidi originalni članak

"Modri" su se s kombiniranom momčadi prošetali Zlatarom u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa iako prvim poluvremenom ne mogu biti zadovoljni. Županijski drugoligaš Oštrc u 44. minuti zabio je za 1-1, no u nastavku je Dinamo lakoćom došao do konačnih 7-1.

Damir Krznar vodio je branitelja naslova u odsutstvu glavnog trenera Zorana Mamića koji je otišao put Grčke špijunirati Olympiacos, Dinamova protivnika u skupini Lige prvaka, u večerašnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Škode Xanthi.

Zanimljivo, Krznar je još kao 16-godišnjak zabio svoj prvi gol baš u Zlataru igrajući za Vatrogasac iz Brezove.

- Pošten odnos Oštrca u prvom poluvremenu isplatio se, svaka mu čast. Imali smo pet-šest zicera, a u nastavku je presudila naša kvaliteta. Morali smo odmarati dio igrača zbog gustog rasporeda, ali zadovoljan sam - rekao je pomoćni trener Dinama.

Trener Oštrca Drago Bartolić iznenadio se kako su dobro njegovi igrači odigrali u prvom poluvremenu. Cilj mu je bio postići gol, a njega su i ostvarili. Junak je bio Marko Trčak, kapetan momčadi iz Zlatara.

- U prvom smo poluvremenu parirali, bilo je dobro dok smo imali snage, ali u drugom je njihova tjelesna pripremljenost došla do izražaja. Sve u svemu, zadovoljni smo - rekao je Trčak.

Među šest strijelaca Dinama (Machado, Morris, Çekiçi 2, Gojak, Mățel) našao se i mladi Španjolac Dani Olmo kojem je gol u 63. minuti za 5-1 bio prvijenac u službenoj utakmici za "modre".

- Bila je dobra utakmica, a mi smo bili malo slabiji u prvom poluvremenu, ali u nastavku smo pokazali kvalitetu - rekao je Olmo za Goal, a s njim se složio i domaći golman Tomislav Bobek.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tomicalomica 23.09.2015.

    Uspjela generalka za Bayern buhahaaaaaaa

  • ZDRAVKO MAMIĆ_1 23.09.2015.

    Ekskurzija!

  • mrkrunimir 10 22.09.2015.

    http://www.dailymotion.com/video/x37jtex_ostrc-zlatar-dinamo-1-7-golovi-hr-kup-22-09-2015-hd_sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare