To je to što me zanima!

Kubica bolje, micao prstima, ali moguće su dodatne operacije

Liječnici razmatraju kako nastaviti liječenje, a misle kako će biti potrebna još barem jedna operacija na ruci iako miče prstima. Dobro je i što nema oteklina i infekcija
Vidi originalni članak

Još nekoliko dana treba proći da bi se znalo je li operacija ruke Roberta Kubice prošla uspješno. Međutim, osjeća se dašak optimizma jer je počeo micati prstima ozlijeđene ruke. 

Liječnici razmatraju kako nastaviti liječenje, a pretpostavljaju kako će biti potrebna još barem jedna operacija na ruci. Dobra vijest je i da nema oteklina i infekcije.

Iz Lotus Renaulta su javili kako Kubici nisu zabranili reli vožnje.

- Robert je pravi vozač, njegov život je utrkivanje. Dogovorili smo da će nastaviti s relijem jer mu to daje stabilnost. Znali smo da postoji rizik, on također. 

Talijansko državno odvjetništvo pokrenulo istragu

Ured talijanskoga državnog odvjetnika u Savoni naložilo je zapljenu Škode Fabije koju je vozio Kubicu. To su odlučili zbog izjava suvozača Jakuba Bergera koji se požalio da relijaši ne bi smjeli voziti automobile s tako slabašnom prednjom karoserijom. Upitni su sigurnosni uvjeti pa je tužilaštvo zbog toga pokrenulo službenu istragu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • blackadder 08.02.2011.

    Drž' se Robička Kubička :D Bez tebe bi F1 bila dosadna i daj dok ozdraviš prejdi u neku pravu momčad, jer po meni si bolji vozač od primjerice onoga Alonsinja, nem te jos uspoređival sam Schumacherinhom ili Vettelinhom ali tu si negdi. :D

  • torcidassssssss 08.02.2011.

    Kubica....što će Renault bez tebe!!!

  • 08.02.2011.

    Pitam se cemu rally kad si vrhunski placeni pilot formule1? Cemu, pa njima je brzina i voznja sve. Kubica, vjerujem u tvoj oporavak i povratak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare