To je to što me zanima!

Kugla po kiši: 'Prave fanove ne može ništa spriječiti da dođu'

Uh, mi bacači kugle i ne volimo baš kišu. Tehnika bacanja nije prilagođena pljusku, može biti opasno, kaže Stipe Žunić, hrvatski bacač kugle i četvrti s nedavnog EP-a
Vidi originalni članak

Bez obzira na kišu, spektakl ispred Bandićevih fontana večeras u 21 sat ništa ne može spriječiti.

- Nema otkazivanja natjecanja, ponesite kišobrane. Znam za lošu prognozu, ali vjerujemo da će kiša navečer prestati i da će svi uživati. Ma prave fanove ništa ne može spriječiti da dođu - optimistična je direktorica mitinga Ivana Brkljačić.

Natjecanje ispred fontana može gledati besplatno tko god želi. Program počinje u 20 sati, a u bacanju kugle okušat će se i poznati ljudi. Svi najbolji svjetski bacači su tu, Majewski, Cantwell, Hoffa...

- Hoffa će biti pobjednik. U sjajnoj je formi, i bez obzira na uvjete, uvijek će baciti barem 21 metar - istaknuo je Žunić.

Prognoza vremena nije dobra niti za utorak. Najveća zvijezda Hanžeka, Asafa Powell, također će trčati po pljusku.

- Atletika je sport na otvorenom i njima je normalno natjecati se po kiši. Mi možemo navijačima obećati da će dobiti kabanice - rekla je direktorica Brkljačić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ST0001IM 01.09.2014.

    Ja mislio Radosic, kamena s ramena. Kakva je ovo livada?

  • CopernicaCoprek 01.09.2014.

    Glavno da se zadovolje Neronove bolesne ambicije - jel' ima neki psihijatar koji vidi kaj se događa il' se svi prave blesavi?!

  • strmi007 01.09.2014.

    tko će to gledati po kiši

Komentiraj...
Vidi sve komentare