To je to što me zanima!

Kuglice spojile Nantes i PSG, Vardar igra protiv Montpelliera

Danas je održan ždrijeb polufinala rukometne Lige prvaka, a kuglice su spojile aktualnog prvaka Vardara i francuski Montpellier. U drugom paru snage će odmjeriti Paris SG i Nantes...
Vidi originalni članak

Branitelj naslova europskog rukometnog prvaka, skopski Vardar, koji u svojim redovima ima trojicu hrvatskih igrača Luku Cindrića, Ivana Čupića i Igor Karačić, u polufinalu će završnog turnira Lige prvaka koji će se igrati u Koelnu 26. i 27. svibnja, igrati protiv Montpelliera, dok drugi polufinalni par čine Paris SG s Lukom Stepančićem i Nantes s Jerkom Matulićem

Prošlogodišnji naslov prvaka bio je prvi za Vardar, dok je Montpellier jedini francuski klub koji je osvajao naslov prvaka Europe i to 2003. godine. 

Paris SG je prošle godine izgubio finale od Vardara sa 23-24, u zadnjim sekundama pogotkom hrvatskom reprezentativca Ivana Čupića, dok je prije dvije godine zauzeo treće mjesto na završnom turniru.

Kako na završnom turniru nastupaju tri momčadi iz Francuske, Francuzi su ove godine i u klupskom rukometu pokazali kako su među najboljim rukometnim nacijama na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare