To je to što me zanima!

Rakitić na Mandžu, Real protiv BVB-a, a Bayern protiv PSG-a!

Ždrijeb faze po skupinama Lige prvaka donio je nekoliko zanimljivih skupina. Juventus i Barcelona odmjerit će snage u skupini D, Real i Dortmund u skupini H, a Bayern i PSG u skupini B
Vidi originalni članak

Dvostruki branitelj naslova prvaka Europe, madridski Real, pohod na treću titulu u Ligi prvaka započet će u skupini H, a protivnici naših Luke Modrića i Matea Kovačića bit će dortmundska Borussia, engleski Tottenham i ciparski APOEL, odlučeno je na ždrijebu u Monacu u četvrtak.

Barcelona će imati priliku za revanš Juventusu koji ju je izbacio u četvrtfinalu prošle sezone. Ivan Rakitić odmjerit će snage s Mariom Mandžukićem i Markom Pjacom. Uz njih, u skupini D još su grčki prvak Olympiacos i portugalski doprvak Sporting.

Strašni sudari spremaju se i u skupini B koja je spojila minhenski Bayern i francuski Paris-Saint Germain uz Anderlecht i Celtic Joze Šimunovića, a u skupini C nalaze se Chelsea, madridski Atlético našeg Šime Vrsaljka te Roma. Društvo će im praviti i debitant Karabah.

Mario Pašalić u dresu moskovskog Spartaka odmjerit će snage s Liverpoolom Dejana Lovrena. U skupini E još su Sevilla i slovenski Maribor, čije boje brani naš golman Matko Obradović.

Hrvatski trojac u Benfici - Filip KrovinovićBranimir Kalaica i Mato Miloš - zaigrat će protiv Manchester UnitedaBasela i moskovskog CSKA, a Danijel Subašić s Monacom suprotstavit će se Bešiktašu Mateja Mitrovića u skupini u kojoj su i Porto te još jedan debitant, RB Leipzig.

Sudare Hrvata gledat ćemo i u skupini F u koju su smješteni Šahtar kapetana Darija Srne te Napoli Marka Roga i Ivana Strinića. Tu su i Manchester City i Feyenoord.

Liga prvaka, faza po skupinama 2017/18.:

  • skupina A: Benfica (POR), Manchester United (ENG), Basel (SUI), CSKA Moskva (RUS)
  • skupina B: Bayern (GER), Paris Saint-Germain (FRA), Anderlecht (BEL), Celtic (SCO)
  • skupina C: Chelsea (ENG), Atlético Madrid (ESP), Roma (ITA), Karabah (AZE)
  • skupina D: Juventus (ITA), Barcelona (ESP), Olympiacos (GRE), Sporting (POR)
  • skupina E: Spartak Moskva (RUS), Sevilla (ESP), Liverpool (ENG), Maribor (SLO)
  • skupina F: Šahtar Donjeck (UKR), Manchester City (ENG), Napoli (ITA), Feyenoord (NED)
  • skupina G: Monaco (FRA), Porto (POR), Bešiktaš (TUR), RB Leipzig (GER)
  • skupina H: Real Madrid (ESP), Borussia Dortmund (GER), Tottenham (ENG), APOEL (CYP)
Idi na 24sata

Komentari 116

  • Floki7 24.08.2017.

    Bit ce za nekoliko dana zdrijeb je namjesten.

  • Mthesecond 24.08.2017.

    Šetnja za United,najbolje su prošli...Maribor isto neloša grupa,ne toliko preteška,možda mogu i iznenaditi...Monaco,Porto,Besiktas i Leipzig nekako najizjednačenija,grupa,tu će biti zanimljivo...Apoelu najgore,bit će ko na streljani :)

  • Optimyst 24.08.2017.

    Za par mjeseci izaći će članak "Ždrijeb lige prvaka namješten ?!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare