To je to što me zanima!

Kukoč: Ako me Niko Kovač ne pozove, igrat ću za Bugarsku!

To je moja definitivna odluka. No, sigurno me neće zvati jer su svi svjesni da ja pričam istinu, rekao je Tonći Kukoč, nakon pobjede protiv Levskog u derbiju (3-0)
Vidi originalni članak

Tonći Kukoč, nekadašnji igrač Hajduka, danas lijevi bek koji igra za bugarski CSKA, nudio se Niki Kovaču izjavama da je najbolji lijevi bek u Hrvatskoj te da golove kakve zabija Leovac, on daje narančama. Gotovo svaki tjedan Kukoč ispali po jedan "biser", a najnoviji su dočekali bugarski novinari nakon utakmice protiv Levskog. 

CSKA je pobijedio 3-0 u gradskom derbiju i nakon 13 kola ima sedam bodova prednosti ispred Ludogoreca. Kukoč je ponovno bio vrlo dobar, asistirao je za gol i ponovno se našao u momčadi kola. Nakon utakmice bugarski novinari pitali su ga zna li da ga izbornik Bugarske Luboslav Penev želi u reprezentaciji, piše Goal.

- Ako me izbornik Niko Kovač ne pozove za utakmicu protiv Italije, igrat ću za Bugarsku! To je moja definitivna odluka. Sigurno me neće zvati jer su svi svjesni da pričam istinu - rekao je Kukoč, uskoro novi bugarski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 195

  • DenisKiđemet 29.10.2014.

    neznam ja ko je ovaj...

  • FilipDinčec 28.10.2014.

    hahahhahaha...neznam samo na kojoj poziciji bi mogao igrati, jedino da te pozovu da sprintas po lopte :')

  • Dinogo511 27.10.2014.

    Ovakvim ponašanjem i izjavama sigurno ćeš ući u prvih 11

Komentiraj...
Vidi sve komentare