To je to što me zanima!

Kukoč: Od tuluma s Rodmanom oporavljali smo se deset dana, plaćao je piće i hranu svima...

Bilo nas je četvero i čim smo došli naručio je 40 čašica votke i 10 piva. Pitao sam ga tko još dolazi, a on je samo ponavljao da je važno da ne zatvore klub, da mora trošiti, kazao je bivši hrvatski košarkaš Toni Kukoč
Vidi originalni članak

Toni Kukoč (52) danas živi mirnim, obiteljskim životom, a krajem devedesetih bio je na vrhuncu slave.

S legendarnom dinastijom Bullsa osvojio je tri NBA naslova i ušao u legendu. Nije ta priča ni mogla završiti drugačije, pored toliko sjajnih, ali i karizmatičnih košarkaša.

Pogledajte video: Kukoč je dobio spomenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U dokumentarcu 'The Last Dance' upoznali smo još bolje život Michaela Jordana, ali i ostalih aktera te šampionske momčadi Chicaga. Naš Kukoč prisjetio se u jednom intervjuu 'kohabitacije' s vrckastim Dennisom Rodmanom (59). 

- Posebna je to priča. Samo jednom bili smo zajedno na partyju i nisam ga mogao pratiti. Nakon tog tuluma, trebalo mi je sedam do deset dana za oporavak - počeo je Kukoč, a prenosi Fadeaway.

- Nevjerojatno, njemu nakon takvih tuluma nije bilo ništa. Nikakav mamurluk, sljedećeg dana bi bio najnormalniji. Plaćao je pića svima cijelu noć, samo da ne zatvore klub. Bilo nas je četvero i čim smo došli naručio je 40 čašica votke i 10 piva. Pitao sam ga tko još dolazi, a on je samo ponavljao da je važno da ne zatvore klub, da mora trošiti. Svi koji su tu noć bili u klubu, dobili su besplatnu hranu i piće od Rodmana - ispričao je Toni.

- Da je na svijetu više ljudi kao što je Dennis Rodman... Imali bi totalni kaos! On nije uobičajena, normalna osoba! Nije za ovo društvo i pravila koja danas vrijede - ispričao je legendarni trener Phil Jackson i zapravo u nekoliko rečenica potpuno 'skenirao' Rodmana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • flasko 07.11.2020.

    Kukoc jedva doceka da se ogrebe.

  • no sleep 06.11.2020.

    Da da, on mi je bio najbolji iz wu tang clana.. pravi stari rap, methodman i rodman

  • 06.11.2020.

    joj nemrem zamisliti koji su tulum napravili u sj. koreji ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare