To je to što me zanima!

Kulenović zabio četiri za samo 45 minuta, strijelac i Brozović

Hrvatska trojka (Vlašić, Bistrović i Šarlija) porazom je otvorila prvenstvenu sezonu u ruskom nogometu, a bolji od njih bio je bivši igrač Lokomotive Dejan Radonjić sa svojom Samarom
Vidi originalni članak

Nogometaši milanskog Intera uspješno su otvorili Casino Lugano Cup, momčad Antonija Contea u prvoj je utakmici (2-1) svladala domaći Lugano. Nerazzurri su zaigrali u kombiniranom sastavu, a na travnjaku su do 61. minute bili Marcelo Brozović i Ivan Perišić. I obojica su oduševili, bili ponajbolji igrači svoje momčadi.

Inter je poveo u 25. minuti kada je Brozović asistirao za pogodak Sensija, dok je hrvatski veznjak u 45. minuti poslije dodavanja Perišića zabio za 2-0. Švicarci su u finišu utakmice preko mladog Kosovara Leotrima Kryeziua smanjili rezultat. Talijanska će momčad uskoro krenuti na još jednu azijsku turneju.

U Rusiji je započela prvenstvena sezona, a hrvatska trojka (Vlašić, Bistrović i Šarlija) u CSKA Moskvi u 1. kolu poražena (2-0) je kod Samare za koju je od 84. minute zaigrao Dejan Radonjić.

Domaćin je s dva pogotka Soboleva stigao do prva tri boda u novoj sezoni. Nikola Vlašić i Kristijan Bistrović imali su punu minutažu, dok je Zvonimir Šarlija (dobio žuti karton) zamijenjen u 78. minuti. Zoran Nižić odigrao je svih 90 minuta u pobjedi (1-0) Akhmat Groznog nad Krasnodarom.

Jučerašnji dan pamtit će i Sandro Kulenović, hrvatski reprezentativac do 21 godine koji je u pobjedi (5-0) Legije nad poljskim drugoligašem Radomiakom zabio čak četiri gola. A zanimljivo, Kulenović je na travnjaku bio samo prvo poluvrijeme, dok je Antolić odigrao cijelu utakmicu.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SandiBajric 16.07.2019.

    Kulenovic odlican! Nadam se i volio bi da decko uspije...

  • chelsea199 15.07.2019.

    ovaj sarlija medu najgorim igracima slavena i cska ga dovede na posudbu...gdje su oni gledali. decko je teski kikser

  • 15.07.2019.

    Kulenovic je zvijer za svoje godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare