To je to što me zanima!

Kun Agüero se ispričao zbog brutalnog starta, Luiz prihvatio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kontaktirao sam Davida i ispričao se za ono što sam napravio za vrijeme utakmice. Bila je to reakcija koja se nije trebala dogoditi, napisao je Kun Agüero na Twitteru
Vidi originalni članak

Argentinski nogometaš Sergio Agüero ispričao se Davidu Luizu za nesportsko gaženje s obje noge za vrijeme polufinalne utakmice engleskog FA Cupa između Manchester Cityja i Chelseaja (2-1)...

Napadač Cityja je s obje noge, dok je Luiz bio na podu, nagazio na stražnjicu i zadnju ložu brazilskog braniča, što je prošlo nezapaženo kod suca Chrisa Foya. Nakon što je izbjegao kaznu Engleskog nogometnog saveza (FA), Agüero se nekoliko dana nakon svog nepromišljenog poteza ipak odlučio ispričati.

"Kontaktirao sam Davida Luiza i ispričao se za ono što sam napravio za vrijeme utakmice. Bila je to impulzivna reakcija koja se nije trebala dogoditi", napisao je na svom Twitter-profilu argentinski napadač.

"Hvala ti Agüero za pokazivanje velikog karaktera. Na ovaj način upoznajemo velike ljude i sportaše", bio je odgovor Brazilca, također putem Twittera.

Podsjetimo, Manchester City svladao je u nedjeljnom polufinalu na Wembleyju Chelsea 2-1, te će u finalu FA Cupa igrati protiv Wigana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Picajzlo Merkurčić 17.04.2013.

    aguero je konjina

  • Vikicaviki 17.04.2013.

    pa i sam je priznao eto da je namjerno , impulsivna reakcija - znaci cim je reakcija da je namjerno ,, i opet nema kazne

  • chelsea the best 17.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare