To je to što me zanima!

Kung-fu Silva: Napao Perreiru, a nije dobio čak ni žuti karton

Manchester City je vodio 2-0 kada je David Silva u prsa nogom udario Andreasa Pereiru. Da ga je sudac Marriner isključio, United bi 20 minuta igrao s igračem više i možda bi se uspio vratiti...
Vidi originalni članak

Manchester City je četvrtak dočekao na prom mjestu Premier lige, a moglo je sve biti drugačije da potez Davida Silve nije prošao nezapaženo na Old Traffordu.

Igrala se 70. minuta kada je Silva kung-fu udarcem napao Unitedovog veznjaka Andreasa Pereiru. Punom ga je nogom udario u prsa, ali nitko to nije primijetio pa je prošao čak i bez žutog kartona.

- Kakva sreća za Davida Silvu! Da je sudac Andre Marriner vidio što je napravio, dobio bi crveni - komentirao je Gary Neville.

- Odigrao je briljantno utakmicu, to uopće ne dovodim u pitanje. Nije ovo njegov klasični potez, ne viđamo ga često da radi ovakve prekršaje. Imao je sreće.

Udarac je promaknuo Marrineru, ali kamera je sve snimila pa bi Španjolac svejedno mogao dobiti kaznu. Nakon pobjede u derbiju, Manchester City tri kola prije kraja prvenstva ima bod više od Liverpoola.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • gungula1983 25.04.2019.

    Bez strelice se ne bi ni skuzilo, svaka cast redakciji na trudu i profesionalnom docaravanju situacija s nogometnih travnjaka, video je proslost....

  • grandespremios1 25.04.2019.

    jedva ga dirnuo

  • čoviksjuga 25.04.2019.

    Ša naravno da je vidio, svatko je vidio. Ali City je to. Pa i Zinchenko je napravio dva opasna starta nakon što je dobio žuti i...i ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare