To je to što me zanima!

'Kup je naš!' Demoni su ispratili Istru na najveću utakmicu ikad

Zgrade u Labinu, Bujama i Umagu zasjale su s velikim dresovima Istre koja u srijedu igra finale Kupa i može dohvatiti povijesni trofej. Nakon toga u Osijeku će se boriti za prvoligaški život iduće sezone
Vidi originalni članak

Pet se puta u zadnjih šest sezona Istra spašavala ispadanja iz Prve HNL nakon razigravanja, a ovaj je tjedan čekaju dvije povijesne utakmice: jedna za trofej, druga za za goli život.

Puljani su se u utorak zaputili prema Velikoj Gorici, gdje će u srijedu od 20 sati protiv Dinama igrati za Rabuzinovo sunce, prvi trofej za klub u drugom finalu (2002/03. izgubili od Hajduka). Glavni je sudac Splićanin Duje Strukan, a u VAR sobi bit će Ivan Bebek.

Demoni su ih ispratili dimnim bombama, pjesmom i povicima "Kup je naš!"

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bit će to bitka Davida i Golijata u koji žuto-zeleni ulaze kao totalni autsajderi (koeficijent 11 naspram samo 1,25 na Dinamo). Istra je, ne zaboravite, izbacila Rijeku u polufinalu, ali nakon toga je upala u crnu seriju od šest utakmica bez pobjede, sve do zadnjeg kola i trijumfa nad Slaven Belupom nakon kojega se maknula sa začelja.

A dresovi Istre zavijorili su se na zgradama u Labinu, Bujama i Umagu. Iz kluba pozivaju sve da ukrase balkone navijačkim rekvizitima i označe njihovu stranicu.

Ugođaj je, čini se, na nivou, a Istra kreće na put po trofej, mjesto u Europi i u prvoj ligi za iduće sezone. Jer u subotu ih u Osijeku od 17 sati čeka zadnje kolo u kojem joj pobjeda jamči siguran ostanak, a remi joj igra ako Varaždin ne pobijedi Slaven.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • frane555 19.05.2021.

    Izvisli su i u Pazinu dres Istre na zgradu općine ali su ga IDS -ovci brzo uklonili zbog straha gubljenje glasača drugog kruga izbora a načelnik im je od šoka završo bolnici

  • Prokisla Maneštra 18.05.2021.

    Samo FK Inđijia, najbolji klub na svetu.

  • 18.05.2021.

    Poruka Demonima: uložite sve, kuću i ušteđevinu na Istru, pa se čujemo poslije tekme...

Komentiraj...
Vidi sve komentare