To je to što me zanima!

Kup kralja: Sevilla pobijedila Espanyol, Rakitić je asistirao

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je 77 minuta za Andalužane, a kod prvog je gola bio asistent. Naš je veznjak u četvrtoj minuti nabacio iz kornera
Vidi originalni članak

Nogometaši Seville na svome su Sanchez-Pizjuanu pobijedili Espanyol s 3-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala španjolskog Kupa kralja…

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je 77 minuta za Andalužane, a kod prvog je pogotka bio asistent. Naš je veznjak u četvrtoj minuti nabacio iz kornera, a Federico Julian Fazio je najviše skočio i glavom smjestio loptu u mrežu.

Alfonso je u 69. minuti izjednačio za goste iz Barcelone, ali Sevilla je u završnici ipak stigla do vrijedne pobjede. Novo joj je vodstvo u 83. minuti donio Juan Cala, da bi u četvrtoj minuti sudačke nadoknade Alvaro Negredo s bijele točke postavio konačnih 3-1. Branič gostiju Ernesto Galan je prilikom prekršaja za kazneni udarac dobio i crveni karton.

Drugoligaš Sporting je na svome travnjaku u Gijonu pobijedio Osasunu s 1-0, a jedini je pogodak u 15. minuti postigao Gaston Sangoy. Bivši hrvatski reprezentativac Mate Bilić nije ulazio u igru za domaće.

Spomenimo i da je Levante poražen kod trećeligaša Melille (1-0), a Real Sociedad kod drugoligaša Cordobe. Uzvratne se utakmice igraju krajem mjeseca. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MALA RAJA 02.11.2012.

    ..prije su se asistencije brijale samo u košarci..a sada i u nogometu. To valda onima koji daju 2 gola po sezoni pa eto za statistiku. Onda je svaki golman asistent..od njega sve akcije krecu...hahahh

  • vran_1 02.11.2012.

    Rakitic je odigrao dobro i nije imao samo taj jedan potez, inicirao je vise dobrih akcija ali nije iskoristio jednu dobru sansu, imam osjecaj da on i Reyes jedan drugog guse umjesto da suradjuju.

  • libeluli 02.11.2012.

    Samo neka on igra pa makar bio i jedan potez pravi na utakmici...nama dovoljno

Komentiraj...
Vidi sve komentare