To je to što me zanima!

Kup Krešimira Ćosića: Cibona na Zadar, Cedevita na Kvarner

Cibona - Zadar i Cedevita - Kvarner, parovi su polufinala Kupa Krešimira Ćosića. Cedevita je dobila domaćinstvo i odobrena joj je organizacija završnice u Vukovaru
Vidi originalni članak

Cedevita i Kvarner igrat će u srijedu 18. veljače u 18 sati prvi polufinalni meč Kupa Krešimira Ćosića. Drugi polufinale igraju Cibona i Zadar od 20 sati. Tako je odlučeno nakon ždrijeba u prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza.

Cedevita je dobila domaćinstvo te je proslijedila Hrvatskom košarkaškom savezu zahtjev da završnicu Kupa Krešimira Ćosića organizira u Vukovaru, u sportskoj dvorani Borovo. HKS je izašao u susret Cedeviti odobrivši taj zahtjev. 

Igor Kralj/PIXSELL

- Vjerujemo da će završnica kupa u Vukovaru biti pun pogodak, kao poklon Cedevite i hrvatske košarke, istovremeno će to biti pravi spektakl uz punu dvoranu i brojna događanja u gradu vezana uz košarku - poručili su nedavno iz Cedevite. 

Finale je na rasporedu 19. veljače od 18 sati, a naslov brani - Cedevita.

Polufinale Kupa Krešimira Ćosića:

  • Cedevita - Kvarner 
  • Cibona - Zadar
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lokyman 23.01.2015.

    realno posto se igra za trofej, cedevita ovo osvaja... u finalu sa zadrom

  • kristijan5555 23.01.2015.

    ne mogu docekatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da idem na tekmu uf :D

  • Tim Minchin 22.01.2015.

    ah, cibona-zadar, vracam se u mladost... nikad necu zaboraviti puni parking i praznu dvoranu... tad je jos grad disao za kk Zadar i kosarku... sad je sve to tuga i jad...

Komentiraj...
Vidi sve komentare