To je to što me zanima!

Kup Krešimira Ćosića: Cibona protiv Furnira u četvrtfinalu

U četvrtfinalnim susretima tako će se sastati Furnir - Cibona, Ribola Kaštela - Cedevita Junior, pobjednik susreta Pula 1981 i Zadar - Zabok te pobjednik dvoboja Split i Sonik Puntamika - Gorica
Vidi originalni članak

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza održan je ždrijeb četvrtfinala Kupa Krešimira Ćosića, a ujedno je donesena odluka o održavanju Final Four turnira.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvotni plan je bila organizacija Final Eight turnira, ali se od toga odustalo zbog aktualne epidemiološke situacije. Završni Final Four turnir bi se trebao odigrati 18. i 19. veljače.

U četvrtfinalnim susretima tako će se sastati Furnir - Cibona, Ribola Kaštela - Cedevita Junior, pobjednik susreta Pula 1981 i Zadar - Zabok te pobjednik dvoboja Split i Sonik Puntamika - Gorica.

Dvoboj osmine finala Pule 1981 i Zadra odigrat će se 24. siječnja, dok će se Split i Sonik Puntamika za četvrtfinale boriti 2. veljače.

Hrvatski košarkaši savez je također obznanio kako se četvrtfinalne utakmice moraju odigrati najkasnije do 16. veljače.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • bla7 21.01.2022.

    Bit će gusto, mogla bi Dubrava iznenaditi, jer će igrači Cibone do utakmice uspjeti usvojiti i primijeniti taktičke zamisli novog trenera Bariše Krasića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare