To je to što me zanima!

Kupi i brzo prodaj: Odlazi zvijezda prijelaznog roka?

Senijad Ibričić, koji je ljetos uz ogromnu pompu pojačao Hajduk, pružio je manje od očekivanog i uskoro bi mogao još jednom preseliti u novi klub
Vidi originalni članak

Zanimanje za Nikolu Kalinića postoji odavno, Hajduk je uostalom i objavio odštetu od 10 milijuna eura za koju bi ga pustio. No vrlo je zanimljiva mogućnost da i Senijad Ibričić, koji je u Hajduk stigao uoči početka prvenstva, u zimskom prijelaznom roku pronađe novu sredinu.
Informaciju kako su za njega zainteresirana dva kluba iz Austrije, odnosno Ukrajine, u Hajduku nisu željeli potvrditi. Otkup Ibričića od Zagreba stajat će ih 1.5 milijun eura, za njegov odlazak navodno im je ponuđen duplo veći iznos - ravno 3 milijuna eura.
- Koliko znam, interesa ima, no o imenima klubova i ponudama ne bih želio ništa reći dok se iz Argentine ne vrati predsjednik Peroš - potvrdio je interes sportski direktor Ivan Buljan, koji bi Ibričića za spomenuti iznos pustio.
- Nije tajna da smo od njega očekivali više, ipak je bio zvijezda prijelaznog roka. Vidjet ćemo, on je reprezentativac BiH i odličan igrač, možda mu treba više vremena za prilagodbu - kaže Buljan.
Senijad Ibričić, koji je u dresu Hajduka odigrao 23 utakmice i postigao osam golova, o ponudi ne zna ništa.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zola84 02.12.2008.

    ma sta ce ove novine nema gluposti koje ne pisu ta na granici su sa zutom stampom. A ako je ovo u nekom slucaju istina onda je tuzno sta ti HR klubovi rade,samo cine usluge ovim pi*d*cima iz europe.Daj ljudi dovedite Bojana i Hrvoja pustite manekena da ode i da onda pokazemo purgerima kako se zimi u Europi.Bili jesu odavno u banani al su joj vec do kraja dosli a u sto ce sjevernjaci upast to cete tek da vidite

  • user_31464 02.12.2008.

    nemoraju unosit nered,oni su već odavno u neredu.dd sve govori....pozzzz bbb

  • T0rca1950 02.12.2008.

    Zasto zagrebacki mediji zele unit nered u Hajdukove redove?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare