To je to što me zanima!

Kuranyi: Nasmijao sam se kad sam čuo da odlazim

Nisam bio upoznat s detaljima, pa sam nazvao prijatelja koji mi je objasnio o čemu je riječ, rekao je Kuranyi o svom "odlasku" iz Schalkea
Vidi originalni članak

Haker koji je neovlašteno upao u uređivački sustav Schalkeove internet-stranice i plasirao lažnu vijest da Kevin Kuranyi raskida ugovor, samo je nasmijao njemačkog nogometaša. Ovo nije prvi put da se moje ime spominje na neprimjerene načine, ali ovo se čak može i smatrati smiješnim, prokomentirao je Kuranyi, a zatim i otkrio način na koji i kada je saznao da je dio nečije psine.
- Nalazio sam se u restoranu u društvu supruge i dvojice prijatelja. Mobilni telefon mi je bio stišan za vrijeme druženja, a kada sam ga kasnije pogledao vidio sam da imam mnogo propuštenih poziva i poruka koje su kazivale sličnu stvar, tipa 'što je to s tobom?' - tvrdi Nijemac i nastavlja:
- Nisam bio upoznat s detaljima, pa sam nazvao dobrog prijatelja koji mi je objasnio o čemu je riječ. U Schalkeu su odmah ispravili pogrešku, a svi oni koji su i vidjeli tekst mogli su shvatiti da je riječ o nečijoj podvali.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zelenooki18 13.02.2009.

    da mi je uletit na 24 sata da napisem text o sanaderu da kazem javno sta mislim joj sta bi dao!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare