To je to što me zanima!

Kurier: Velika svečanost - Beč glavni grad Hrvatske

Sve je bilo u redu prvog dana Eura, ozračje je bilo mirno i jako dobro, rekao je koordinator za Euro austrijske savezne vlade Heinz Palme
Vidi originalni članak

Austrijanci su oduševljeni hrvatskim navijačima. Iako je utakmica odigrana u glavnom austrijskom gradu, njihovi su navijači bili u potpuno podređenom položaju tijekom cijeloga dana.
- Glavni grad Austrije bio je potpuno obojen u hrvatske boje. I to ne samo na travnjaku, već i u središtu grada i u fan zonama. Hrvatska je u nedjelju doista dominirala - stoji u tekstu austrijskog dnevnika Kurier, koji tvrdi da je u Beču bilo 50 tisuća Hrvata.
- Hrvati su slavili pobjedu do ranih jutarnjih sati. Sve je proteklom u prekrasnom i mirnom ozračju - izvjestio je u ponedjeljak ujutro koordinator za Euro Heinz Palme i dodao:
- Moram biti zadovoljan atmosferom u kojoj je protekao prvi dan Europskog prvenstva u Austriji. Oko 150 tisuća navijača slavilo je u Beču svečanost nogometa - više od 50 tisuća na stadionu i njih oko 100 tisuća u navijačkim zonama. Čak oko 80 posto ljudi bili su navijači hrvatske reprezentacije.
Glasnogovornik bečke policije Walter Hladnik potvrdio je da nije bilo nikakvih incidenata, a jedini "incident" zapravo je bila kiša. Oko 22 sata pljusak se spustio na bečke ulice i na trenutak prekinuo hrvatsko slavlje. Policija je negdje u to vrijeme zaustavila promet u okrugu Ottakring, u kojem je pobjedu Hrvatske slavilo više od 1000 naših navijača.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_4ever 09.06.2008.

    bravo hrvati!!! najbolji smo navijaci na svijetu!!!!!! austrijanci se nisu culi!!!!

  • marko00 09.06.2008.

    će oni nas stavit u rizićne navijače ... eo vam ga na .... sada želi ćut samo hvaljenje naših navijača

Komentiraj...
Vidi sve komentare