To je to što me zanima!

Kustić razmišlja o povratku: Oporba zajedno ruši Šukera?!

Marijan Kustić i Dario Šimić zajedno će sjesti i pokušati postići dogovor, ujediniti se kako bi srušili Šukera. U našoj anketi u kojoj je sudjelovalo više od 19.000 ljudi, 90 posto je za promjene u HNS-u
Vidi originalni članak

Veliko je pitanje bi li Dario Šimić i Marijan Kustić, svaki za sebe, skupili po devet županijskih saveza, koliko im je potrebno da bi ušli u završni krug sa Šukerom.

 

Zato je, kako doznajemo, niknula ideja da se tabori Šimića i Kustića spoje. U tom slučaju vrlo je vjerojatno da bi u HNS 7. prosinca donijeli dovoljan broj potpisa, a onda u završnoj rundi glasovanja - što bude! Marijan Kustić, kako doznajemo, već je razgovarao s Darijom Šimićem i ubrzo bi se trebali naći, sjesti za stol i pokušati naći kompromis jer Kustićeva baza (čitaj Mišković) inzistira na tome da njihov čovjek, dakle Kustić, bude šef te nazovi koalicije. 

Ujedini li se oporba, a kako vidimo - uopće nije nemoguće da se to dogodi - Šuker bi se mogao naći u puno većim problemima nego što misli. Primjerice, u završnom krugu glasovanja gdje treba skupiti 30 glasova za pobjedu po dva glasa nosi svaki prvoligaš, a u tu fazu Kustić bi sto posto donio po dva glasa iz Istre i Rijeke, dok bi Šimić imao sigurna Hajdukova dva. 

U svakom slučaju utrka za predsjednika HNS-a postaje sve zanimljivija. Šuker je još favorit za novog šefa Saveza, ali sve se može promijeniti ukoliko se oporba ujedini. A tu ključeve drži Marijan Kustić...

Uostalom u našoj anketi, u kojoj je sudjelovalo više od 19.000 ljudi - 90 posto je za promjene!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • capronza 28.11.2017.

    Pa mogli bi se udruziti i sa Fudbalskim savezom Srbije, bili bi jaci, jadnije i degutantnije neide???? kud se gurate ako vas narod nece, trikovima i prevarama bi uzeli HNS pod svoje, a onda????

  • Mrgud8833 28.11.2017.

    Ko da ce biti nesto bolje, samo pusta obecanj jednih, drugih i trecih ako ih ima.

  • targaryen 28.11.2017.

    Obična podvala tako da se hadezenjare opet dočepaju fotelja. Šimiću,pamet u glavu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare