To je to što me zanima!

Kustić: Veličanstveno! Ovo je bilo i do novog travnjaka...

Radujemo se ponovnom dolasku u Split u studenom u nadi da ćemo na Poljudu proslaviti plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Kataru, rekao je predsjednik HNS-a
Vidi originalni članak

Među brojnim dužnosnicima, sportašima i gostima u utorak navečer na Poljudu bio je, jasno i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Marijan Kustić. Dakako, ni on nije mogao ništa drugo nego komplimentirati izborniku Daliću i reprezentaciji za odigrano protiv Slovenije i pobjedu 3-0 kojom smo nastavili put prema Kataru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskrene čestitke izborniku Zlatku Daliću i igračima na odličnoj igri i nadahnutom izdanju protiv Slovenije, ostvarena je važna pobjeda na kraju zahtjevnog rujanskog dijela kvalifikacija. U tri utakmice osvojili smo sedam bodova protiv izravnih konkurenata u borbi za prvo mjesto u skupini i napravili još jedan korak prema konačnom cilju - plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Katar - istaknuo je Kustić za HNS.

BRAVO, LEGENDO Divna gesta Perišića: Poklonio je dres navijaču u kolicima... NA KRILIMA HAJDUKOVACA Livaja prvi put zabio za Vatrene. Sjećate li se zadnjeg igrača iz Hajduka? Bilo je to 2017. godine

Mnogi reprezentativci zaželjeli su da reprezentacija bude češće domaćin na Poljudu. Što kaže predsjednik?

- Split i Poljud su još jednom dokazali svoju odanost reprezentaciji i pokazali se kao sjajni domaćini, hvala predivnoj publici na bodrenju, ali i svim sudionicima u organizaciji utakmice jer su uistinu dali veliki doprinos dojmljivoj večeri. Atmosfera je bila odlična, možemo biti ponosni na izvedbe igrača na terenu i navijača na poljudskim tribinama, uživali smo u veličanstvenoj nogometnoj poljudskoj večeri.

Nikola Vlašić je, također, istaknuo i da "kad su uvjeti odlični, i Hrvatska je odlična". S tim se složio i predsjednik HNS-a koji je u suradnji s Hajdukom doveo hibridni travnjak na Poljud.

- Jednom od najboljih izdanja Dalićeve momčadi u posljednje vrijeme pridonio je i novi hibridni travnjak, što je još jedan pokazatelj koliko su vrijedna naša ulaganja u infrastrukturu. Radujemo se ponovnom dolasku u Split u studenom u nadi da ćemo na Poljudu proslaviti plasman Hrvatske na Svjetsko prvenstvo u Kataru - zaključio je Kustić.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pipolino 08.09.2021.

    E moj Kustiću, nemaš niti opću ni sportsku naobrazbu, osim partijske knjižice, koja te dovela na ovu funkciju.Isto se događalo i 45. na dalje, a zna se gdje je završilo.

  • pipolino 08.09.2021.

    Hvala Kustiću, koji je iz svojeg džepa platio travnjake svih klubova u Hrvatskoj.Mjesec dana je na ovoj funkciji i već je poletio kao Ikar, a pitanje je dana , kada će mu spržiti krila.

  • GZIRAuntd 08.09.2021.

    Kustiću i tvoj adezej je veličanstven ali kako za koga a što se tiče nogometa tu si sigurno znalac kao ja u kinesko pismo

Komentiraj...
Vidi sve komentare