To je to što me zanima!

Kutija šibica: G.P.V. Elkro i Nacional igraju u finalu

U finalu 37. izdanja Kutije šibica, najuglednijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj, igrat će momčadi G.P.V. Elkro Gospić i Nacional
Vidi originalni članak

U prvom polufinalnom susretu G.P.V. Elkro je u dvorani II Doma sportova pred 2500 gledatelja bez većih problema pobijedio momčad Moderni i prijatelji 4-0. Sastav iz Rijeke koju su predvodili Radomir Đalović, Nikola Jertec i Sergej Jakirović nekako je uspio sačuvati mrežu u prvom poluvremenu, no u nastavku je uslijedio potop. Gospićani su redali prilike i Moderni na koncu mogu biti sretni što su primili samo četiri gola. U strijelce su se upisali Sergio Camara (26'), Patrik Drndić (31'), Nikola Tomičić (37') i Milivoje Simeunović (37').
U drugom susretu Nacional je slavio protiv MNK Orkan Profectusa 5-2. Golove za Nacional postigli su Donald Suvajac (6'), Matija Capar (23'), Edin Dervišagić (24'), Dino Kovač (33') i Korab Morina (39'), a za Orkan precizni su bili Zdravko Mavrović (38) i Mirko Plantić (40).
Ove godine prvi put se održava i turnir veterana. U prvom polufinalnom susretu Vjesnik je boljim izvođenjem sedmeraca pobijedio FS Diego Dimnjačarstvo Sopot 2-1. Vjesnik je poveo golom Zlatka Sirovica (27'), a izjednačio je Mile Prica (39'). Tijekom izvođenja kaznenih udaraca od osam pokušaja jedini je uspješan bio Robert Mihaljević.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare