To je to što me zanima!

Kuže: Jurčić nije genij da već sve zna, narcisoidan je

Mamići ne znaju izabrati stručnjaka koji će stvoriti jaku igru prema naprijed. Zoran će to znati. Ali tek za 10 godina kad stekne iskustvo, rekao je Kuže
Vidi originalni članak

Kruno Jurčić prvo mora izaći iz svog narcisoidnog svijeta. Ne može se uspoređivati s trenerima koji svoj posao rade 20 godina. Pa nije on genij da je sve naučio već nakon četiri, pet godina, rekao je za Sportske novosti bivši trener Dinama, a danas izbornik nogometne reprezentacije Albanije Josip Kuže. U njegovo vrijeme Dinamo je igrao dopadljiv, napadački nogomet.
- Ma 90 posto trenera zna složiti defanzivu, no samo rijetki će uspjeti posložiti napadačku igru. Obrušavanje Jurčića na novinare nakon što je osvojio naslov je potez neiskusnog čovjeka. Ono što su mediji  pisali o igri 'modrih' je i opći stav javnosti - priča Joža. Sam je priznao kako se ne namjerava vratiti u Dinamo najmanje sljedeće dvije godine te da se nogometu potpuno posvetio posljednje tri godine. U vrijeme boravka u Dinamu nije uvijek bio miljenik nogometnih djelatnika, no nikada se nije obračunavao s medijima i tražio alibi kao njegov kolega.
- Mamići ne znaju izabrati trenera koji će stvoriti jaku igru prema naprijed. Zoran će to znati. Ali tek za 10 godina kad stekne iskustvo. Teško je naći takvog trenra. Jedan od njih je Igor Štimac. On će biti veliki trener. Ima talent, ideju i zna postaviti napadačku igru. Zna to i Džemal Mustedanagić i nepravda je što nikada nije dobio pravu priliku u Dinamu. No i sam je kriv jer se nije samostalno usavršavao - zaključio je Kuže te dodao da bi Otto Barić bio odličan konzultant Mamićima.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mirni1 04.05.2010.

    točan komentar kuže!

  • possesed 04.05.2010.

    ..žao nam je,niste dobili...vaše uloge molim!, 32,crveno...wuhuuuuuu

  • LowRider 04.05.2010.

    @possesed- nejde više..hahahahaha,care

Komentiraj...
Vidi sve komentare