To je to što me zanima!

Kuže: Mamić nema pojma, on priča piz.....e i samo gluposti!

Zdravko Mamić nema pojma i ne može pričati o hrvatskim trenerima! Mamić mora stajati u stavu mirno pred svima njima!, rekao je Josip Kuže za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Nemam predodžbu o novom treneru, jer kriza struke je u Hrvatskoj jasna i ne želim samo ja biti taj koji kritizira. Mi već godinama nemamo žive ili radno sposobne trenere koji su vodili klubove u Ligi prvaka, odgovorio je Zdravko Mamić u petak na pitanje o novom treneru Dinama.

Nakon odlaska Jurčića Maminjo još ne zna koga će postaviti, a gornje izjave nisu se svidjele jednom od potencijalnih kandidata za 'modru' klupu Josipu Kužeu.

- Bez obzira što sam kandidat  za trenera Dinama, i bez obzira hoću li biti novi trener ili ne, reći ću ovo: 

"Zdravko Mamić nema pojma i ne može pričati o hrvatskim trenerima! Mamić mora stajati u stavu mirno pred svim hrvatskim trenerima!" - rekao je bijesni Kuže za Sportske novosti i sasuo paljbu po izvršnom predsjedniku Dinama.

- Ne tiče me se pitanje stranog trenera. Ali priče da Mamiću treba 'Atila, bič Božji' su piz.....e! Čiste gluposti! Ne može se tako birati trener jer to su neka prošla vremena - završio je Kuže oštrim riječima na račun svog bivšeg šefa.

A možda i budućeg. Što će onda Mamić reći na to? Je li se ovim izjavama otpisao od kandidature za 'vruću' klupu Dinama?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • usvakomkukoljuimazita 11.12.2011.

    kuze.....ako si vec otpisan bio pa to izjavio .. hrabro! ako si jos u igri i to izjavio...kapa dolje,svaka cast!!!!

  • Antisa_1 11.12.2011.

    cesto puta se ne slazem sa Mamicem ali mislim da ovaj puta ima pravo u Hrvatskoj nema trenera koji moze voditi moderan nogomet ....nogomet se promijenijo u zadnjih nekoliko godina sto nasi treneri jako zaostaju za njim a uz to i korupcije i potplate i to je to!!!a u ostalom pogledajte dijamante koje imamo u repki u klubovima funkcijoniraju 120% a u repki kod domaceg trenera samo 60% nije li to neka vrsta objasnjenja!!!

  • zlundralo 11.12.2011.

    joj ovaj kuže se javio prokocko je sve kaj je zaradio u životu.kolko te puta mamić smjenio i ti bi opet u dinamo,imaš obraz ko moj đon od čizmi,da kaj valjaš treniro bi neki klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare