To je to što me zanima!

Kviz: Misliš da znaš baš sve o Dinamu? Ajde baš da vidimo!

Crna mačka Auxerre izbacio je "plave" iz Europe tri puta, ali Dinamo je triput za redom ispao od tri kluba iz iste lige. A koji treneri nisu vodili Dinamo u Ligi prvaka, koji je as zabio najviše europskih golova, koji se patuljak iz Maksimira vratio nepobijeđen?
Vidi originalni članak

Dinamo je 1967. godine osvojio Kup velesajamskih gradova, natjecanje koje je kasnije mijenjalo ime i Kup Uefe, pa Uefina liga, a danas je Europska liga. Ali na tom putu odigrao je i jednu sasvim neobičnu utakmicu, iz današnje perspektive - nemoguću.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Crna mačka Auxerre izbacio je "plave" iz Europe tri puta, ali navijači pamte i kako je triput za redom ispao od tri kluba iz iste lige. Samo je dvaput o prolasku dalje odlučivao jedanaestercima, a koji treneri nisu vodili Dinamo u Ligi prvaka, koji je as zabio najviše europskih golova, koji se patuljak iz Maksimira vratio nepobijeđen?

Da, pred vama je kviz o Dinamu u Europi. Onako, čisto malo kao zagrijavanje uoči večerašnjeg okršaja i, nadamo se, još jednog ulaska u skupinu.

Kvizoljupci, dinamovci, ljubitelji nogometa... sretno!

Idi na 24sata

Komentari 52

  • hattrick 01.10.2020.

    09/20 ipak sam hajdukovac

  • baja3000 01.10.2020.

    Loše poznam Dinamo

  • komentator__Luka 01.10.2020.

    13/20, većinu od toga znao i par pogodio, dvoumio se između badelja i tomečaka na kraju izaberem badelja, nisam se mogao sjetiti, jedino mi je to krivo kaj nisam znao al dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare