To je to što me zanima!

Kwedi priznao namještanje pa se onda pravio blesav...

PRIZNAO PA SE PRAVIO BLESAV: Patrice Kwedi, nekadašnji igrač Šibenika jednoj je djevojci na chatu priznao namještanje.
Vidi originalni članak

U HNL-u se česta pojava da je neki par blokiran na kladionici. Posljednji takav slučaj bio je dvoboj Zagreba i Zadra u Kranjčevićevoj. Kladionice su taj par maknule iz ponude. Nekadašnji igrač Šibenika Patrice Kwedi priznao je namještanje jednoj djevojci na chatu. Temišvar je u Eurospkoj ligi optužio Dinamovce za davanje mita, a pod povćalom je bila i utakmica Zadra i Marsonije. To su samo neki od slučajeva gdje postoji sumnja u namještanje.
KWEDI PRIZNAO PA SE PRAVIO BLESAV
Utakmica Zadra i Šibenika je namještena, rekao je na chatu s jednom djevojkom tadašnji nogometaš Šibenika Patrice Kwedi uz objašnjenje kako su pustili Zadranima (1-0) i tako im se odužili za prošlu sezonu. USKOK nije mogao dokazati ništa.
TEMIŠVAR OPTUŽIO DINAMOVCE
Nakon uvjerljive pobjede Dinama protiv  Temišvara, kapetan rumunjske momčadi izjavio je kako su mu iz Dinama nudili mito za puštanje utakmice. Uprava “modrih” s gnušanjem je odbila ove optužbe, a Uefa se zasad oglušila na ovu priču.
ZADAR-MARSONIJA 'IZ 2 U 1'
Pričalo se da je utakmica namještena “iz 2 u 1”. Slučajno ili ne, gosti iz Slavonskog Broda na poluvremenu su vodili 2-0, da bi Zadrani u konačnici slavili s 3-2. I ne bi to bilo toliko čudno da se isto nije dogodilo i u Brodu: iz dva u jedan!

NAJVEĆA OVOGODIŠNJA IZNENAĐENJA U HNL-U
1. Zadrani su gostovali na Poljudu i slavili protiv Hajduka s 1-0. Na koeficIjent 11.00!
2. Hajduk je u 11. kolu ugostio Šibenik i izgubio 1-0. 'Dvojka' je bila - 9.50
3. Lokomotiva je slavila u Karlovcu, koeficIjent 6.00. Navodno su neki znali...
4. Međimurje je ugostilo Lokomotivu, gosti su dobili 3-0. KoeficIjent 4.70!

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the.king 22.11.2009.

    A onda Dinamo namješta.A hajdukove skoro sve.

  • mrki10 22.11.2009.

    hhhhhh-pa to i je namjestanje nema tu usloga...a utakmica zagreb dinamo je namjestena...jedina dinama ove sezone...utakmica varteks dinamo prije 3 sezone kad je dinamo imao niz onaj od 29 pobjeda tak nes je isto namjestena bila...

  • aletheia 22.11.2009.

    jucer, Varteks-Slaven, nemoguce da nijedna lopta nije usla u gol...Šibenik- Međimurje- mačka u terenu, nesto je i tu sumnjivo, 95 min gol...Cibalia-Osijek p1 0:1 p2 1:0- slučajno ili ne...ma dajte ljudi, ispada da je namjestena cijela liga, a ovi izvana seru bez dokaza, samo pretpostavke, na kraju ce biti pojeo vuk magarca i nikom nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare