To je to što me zanima!

Kyrgios sucu: E sad ćeš vidjeti najveće 'tankiranje' u životu...

Nakon što je dobio prvi set u tie-breaku, stvari za njega nisu počele dobro u nastavku. Gubio je 3-0, a imao je prigovor na jedan 'passing' udarac Ćorića, za koji smatra da je bio aut
Vidi originalni članak

Nick Kyrgios već je stoput dokazao da nije baš najnormalniji lik u teniskom svijetu. Nakon što je u prvom kolu Cincinnatija na meč protiv Denisa Kudle zaboravio uzeti tenisice pa na protivnikovu meč-loptu iz drugog servisa udario as od 215 km/h. 

Novi nastavak njegovog showa dobili smo u meču protiv Borne Ćorića. Nakon što je dobio prvi set u tie-breaku, stvari za njega nisu počele dobro u nastavku. Gubio je 3-0, a imao je prigovor na jedan 'passing' udarac Ćorića, za koji smatra da je bio aut:

- On može zeznuti nebrojeno puta i ništa mu se neće dogoditi - žalio se Nick na linijskog suca

- Gdje pobogu nalazite ovakve ljude?! Želite biti suci? Svi ste kvalificirani - govorio je Australac, malo sucu, malo za sebe pa dodao:

- Nikad nećeš vidjeti veće tankiranje od tri sljedeća gema.

To se i dogodilo. Kyrgios je izgubio 6-0 drugi set da bi imao prvi servis u trećem setu, a to se pokazala kao dobitna taktika. Ćorića je jedan izgubljeni servis odveo u poraz. 

- U drugom setu, kad sam gubio 4-0, znao sam da se ne isplati boriti se i gubiti energiju. Znao sam da ću to nadoknaditi u trećem setu - priznao je Kyrgios nakon meča. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • blokirani_lovac 17.08.2018.

    Mali je strasan igrac...

  • Armin van Buuren 16.08.2018.

    Zbilja ne znam šta bi mislio o ovome "liku"...Na svaki njegov atraktivan poen ide jedna neozbiljna glupost,i nikako načisto s njime jer koliko te oduševi toliko te i razočara.Ima tek 22 godine i već sada je odigrao više atraktivnijih poena nego neki tenisači u cijeloj svojoj karijeri,a ista stvar važi i za te njegove gluposti,neki igrači u 20 godina karijere nemaju niti 1% incidenata kao ovaj koji je praktički tek krenio.Jedno je sigurno,kakav god bio,mamac je za publiku jer nikada nema dosade sa njim....i sve u svemu zbilja je teško predvidjeti njegovu daljnju karijeru.Usput,Davis Cup od iduće sezone u novom obliku.....Nema nema druge nego da mi ovaj sadašnji format zaključimo sa naslovom.

  • 16.08.2018.

    Safin i Davdydenko su recimo dobili opomene tj. kazne jer se nisu dovoljno trudili, tako bi i ovaj mamlaz trebao. Inače nikad od njega pravog šampiona. Ima top u rukama, sklon je kad mu se igra izvući nemoguće (viđeno i protiv Ćorića jutros) ima taj "vic" u igri, no nikakve radne navike, prgav karakter, manjak respekta prema igri i protivnicima. Jednostavno potraćen talent, no moooožda se urazumi na vrijeme pa i osvoji par velikih turnira i dođe u top 5 gdje obzirom na talent pripada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare