To je to što me zanima!

Kyrgiosa je djevojka uhvatila s drugom i sve objavila: Da znate

"Samo da se zna, ovo nisam ja na fotografiji", napisala je Pessara na fotografiju koju je podijelila na Instagram priči, a na kojoj Kyrgios leži s neodjevenom nepoznatom osobom
Vidi originalni članak

Tenisač Nick Kyrgios ponovno puni medijske stupce. Ovaj put to nisu ludi potezi, ni nezrelo ponašanje na terenu, već u krevetu. Naime, australski zavodnik morao je odraditi hotelsku izolaciju s djevojkom Chiarom Pessarom, a ona ga je u istom hotelu pronašla kako ju vara s drugom djevojkom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Samo da se zna, ovo nisam ja na fotografiji", napisala je Pessara na fotografiju koju je podijelila na Instagram priči, a na kojoj Kyrgios leži s neodjevenom nepoznatom osobom.

Par se nakon svega očito žestoko posvađao, ali ostalo je samo na riječima. Pozvana je i policija koja je utvrdila da nema elemenata za prijavu, već su ih rastavili i oni će ostatak izolacije provesti u odvojenim sobama.

Zločesti dečko tenisa je osim po kontroverznom ponašanju poznat i kao veliki zavodnik pa je tako s Pessarom započeo vezu u srpnju prošle godine, samo tri mjeseca nakon prekida s tenisačicom Kalinskajom. Ranije je i ljubovao s Hrvaticom koja igra pod australskom zastavom, Ajlom Tomljanović. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MatijaKezele 09.10.2021.

    Kome vi dajete prostor... Kyrgiosu 😭🤦‍♂️

  • nap 08.10.2021.

    isla ga je ispred sviju poniziti to se ne radi tako nego adio ne javno  

  • daleko najjaci 08.10.2021.

    Ako nista barem na tom terenu je uspjesan 😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare