To je to što me zanima!

L'Equipe: Halilhodžić je bio jedan od kandidata za Chelsea

Halilhodžić je imao različite poglede na način pripreme marokanske reprezentacije za Katar zbog čega je dobio otkaz, a prema pisanjima Francuza, neimenovani menadžer predložio ga je vlasniku Chelseaja
Vidi originalni članak

Prema pisanjima francuskog lista L'Equipe, Vahid Halilhodžić bio je jedan od kandidata za preuzimanje Chelseaja. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno je bio dogovoren i sastanak na kojem je neimenovani menadžer ponudio Vahu novom vlasniku engleskog velikana Toddu Boehlyju. On je želio vidjeti Halilhodžićev projekt, ali na kraju je ipak odustao te se odlučio za Grahama Pottera, engleskog stručnjaka koji je do sada vodio Brighton.

Potter je zamijenio Thomasa Tuchela, njemačkog stratega kojemu je presudio gol Mislava Oršića u prvom kolu grupne faze Lige prvaka. Dinamo je tako ispisao povijesti pobijedivši engleskog velikana koji je prije dvije sezone osvojio naslov najelitnijeg europskog natjecanja.

S druge strane, Vaha je dobio otkaz na funkciji izbornika marokanske reprezentacije koju je odveo na Svjetsko prvenstvo u Katar, ali do sada se još nije oglasio planira li nastaviti trenersku karijeru iako je rekao da mu ponude stižu sa svih strana, a neke je i odbio. 

Halilhodžić je imao različite poglede na način pripreme reprezentacije za nastup na Svjetskom prvenstvu na kojem će Maroko u skupini F igrati s Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. Vahu je naslijedio marokanski trener Walid RegraguI koji je ove godine s Wydadom iz Casablance osvojio afričku Ligu prvaka i naslov prvaka Maroka te se spominjao kao najveći kandidat za izbornika i prije smjene Halilhodžića.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Space Burek 12.09.2022.

    Haha možeš misliti...

  • Kegla💪🏻 12.09.2022.

    Evo ajduk ceka hahah On bi u onoj ludnici poludio za 15 dana

  • Marino70 12.09.2022.

    Mogo bi Vahid i Hajduk preuzeti. Ili in ili Bjelica. Samo sa Dinamovcima ima uspjeha

Komentiraj...
Vidi sve komentare