To je to što me zanima!

L'Équipe otkrio: Pogba priznao suigračima da odlazi iz kluba...

'Navijači cijene borbu za ovaj grb i to im trebamo dati svaku utakmicu. Ispričavamo se zbog očajne igre koju više ne smijemo ponoviti', rekao je Paul Pogba nakon debakla Uniteda protiv Evertona
Vidi originalni članak

Manchester United je u evidentnoj krizi. U zadnjih pet odigranih utakmica izgubili su u čak četiri, a Everton i Barcelona su ih deklasirali s četiri, odnosno tri gola razlike. Nije trebalo dugo čekati na rafalnu paljbu navijača 'crvenih vragova', a kao jedan od glavnih krivaca recentnih loših rezultata označen je Paul Pogba (26). Zamjeraju mu nezalaganje na terenu, a francuski su mediji otkrili razlog takvog ponašanja skupog veznjaka.

- Izgubiti utakmicu je loše, a izgubiti je na takav način je nešto najgore. Poštujem Everton, ali način na koji smo mi igrali je nedostatak poštovanja prema dresu Manchester Uniteda. Nismo poštovali sebe, navijače ni klub. Kada nosite ovaj dres i igrate za ovaj klub, to ste sigurno zaslužili, ali morate poštovati grb na dresu. Ne želim biti oštar, ali pojedini igrači su svojim ponašanjem pokazali da nisu dovoljno dobri za ovaj dres - rekao je Pogba nakon debakla protiv Evertona (4-0) pa nastavio:

- Ne znam kako da se iskupimo, ali sam siguran da je jedan od načina da uvijek damo maksimum na terenu, pa makar na kraju i izgubili. Navijači cijene borbu za ovaj grb i to im trebamo dati svaku utakmicu. Ispričavamo se zbog očajne igre koju više ne smijemo ponoviti - rekao je francuski reprezentativac uz puno doze samokritike, ali i još više kritike prema svojim suigračima.

Ugledni L’Equipe doznaje kako je Pogba priznao suigračima da odlazi iz kluba, a kao novu destinaciju izabrao je Real Madrid koji vapi za pojačanjima nakon katastrofalne sezone. Španjolski klub lovio ga je godinama i za njega se 2016. borio s Unitedom, ali su Englezi bili sretniji i spretniji te su ga kupili za tada rekordnih 105 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 25.04.2019.

    pa neće u Realu valjda biti toliko ludi da kupe ovog nogometaša, daleko najprecjenjeniji nogometaš

  • dominik76 24.04.2019.

    Nova bomba iz Italije: "Perisic ide u United?" Tako ce bit I ovo ljeto samo sa Pogbom umjesto Perisica I nista nece biti od tog transfera...

  • Samarsa 24.04.2019.

    Real se bas odlucio ukopati do kraja. Btw pa Mou je bio problem ne Pogba,cim je otisao SO a Pogba se sepirio napisao sam da je samo pitanje vremena kad ce opet biti problem s njim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare