To je to što me zanima!

L'Equipe se naklonio 'maestru': Modrić je u najboljih 11 svijeta

L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju, a najveći broj igrača dolazi iz madridskog Reala. I kakva bi to momčad bila da u njoj nije najbolji veznjak svijeta, naš Luka...
Vidi originalni članak

Luka Modrić dobio je novo veliko priznanje! Nakon što je uvršten u najbolju momčad svijeta te u Fifinom izboru igrača godine zauzeo šestu poziciju i ugledni francuski L'Equipe izabrao ga je u idealnu momčad svijeta 2017. godine!

L'Equipe je momčad godine postavio u ofenzivnu 4-4-2 formaciju u kojoj su smještena samo dva veznjaka, a pored hrvatskog reprezentativca smjestio se Chelseajev N'Golo Kante. 

Upravo iz njegovog Reala dolazi najveći broj igrača koje je L'Equipe stavio u najbolju momčad svijeta, njih četvero (Modrić, Marcelo, Ramos, Ronaldo), dok su najzastupljeniji brazilski igrači (Alves, Marcelo, Neymar).

Idealnih 11 prema izboru uglednih francuskih novina izgleda ovako: Buffon - Dani Alves, Mats Hummels, Sergio Ramos, Marcelo - N'Golo Kante, Luka Modrić – Lionel Messi, Neymar – Edison Cavani, Cristiano Ronaldo

Idi na 24sata

Komentari 172

  • KingNothing 03.01.2018.

    Busquets umjesto Kantea, Umtiti/Varane umjesto Ramosa, Kane umjesto Cavanija i bilo 'ko umjesto Alvesa. Ostalo je ok

  • miros-lav 02.01.2018.

    Naravno da je Luka u samom vrhu svjetskog fubala on je jednostavno nas najbolji fubaler svih vremena .

  • komentator__Luka 02.01.2018.

    jel ima dovoljno infuzije za kritičare, valjda ima

Komentiraj...
Vidi sve komentare