To je to što me zanima!

L. Hamilton ispred Rosberga i Vettela na 'poleu' VN Monaca...

Britanac Lewis Hamilton iz Mercedesa pokušat će doći do prve pobjede u Monacu nakon osam godina. Put će mu biti znatno olakšan nakon izborene 'pole'-pozicije...
Vidi originalni članak

Trebalo mi je dosta vremena. Nije to bila lagana vožnja, uhvatio sam ritam tek u posljednja dva kruga, rekao je Britanac Lewis Hamilton nakon što je na Velikoj nagradi Monaca prvi put u karijeru izborio najbolju startnu poziciju.

Vozaču Mercedesa društvo u prvom startnom redu pravit će momčadski kolega Nico Rosberg, a najbolji na trećem treningu, Sebastian Vettel iz Ferrarija, izborio je treću poziciju. Drugi ferrarijevac Kimi Räikkönen bio je šesti, a između njih dva su vozača Red Bulla, Daniel Ricciardo i Danil Kvjat.

- Ovo je nevjerojatno poseban uspjeh za mene - kazao je Hamilton koji će pokušati nastaviti niz pobjeda vozača na pole-poziciji u posljednjih šest sezona. Jedini put Britanac je slavio još 2008.

Sergio Pérez iz Force Indije utrku će započeti kao sedmi, Carlos Sainz (Toro Rosso) osmi, a prvih deset zatvaraju Pastor Maldonado (Lotus) te Max Verstappen (Toro Rosso).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Maddog 24.05.2015.

    majgluplja staza u F1,,,

  • Marin-Arsenal 23.05.2015.

    U koliko sati je utrka sutra? U 14h?

  • strmi007 23.05.2015.

    napeto ko u tvornici tregera

Komentiraj...
Vidi sve komentare