To je to što me zanima!

L. Modrić: Boli me koljeno, upitan sam za Sloveniju

Prvi put nakon Eura okupili su se reprezentativci Hrvatske. Uoči utakmice sa Slovenijom mnogi su došli iz novih klubova i s novim iskustvima
Vidi originalni članak

Mladen Petrić stigao je iz HSV-a, Luka Modrić nakon debija za Tottenham.
- Ha, izgubili smo 2-1, samo ću po tome pamtiti svoj debi. Pozicija je malo drugačija nego što sam igrao u reprezentaciji, ispred mene su bila tri-četiri igrača, no vjerujem da ću se uskoro snaći. Najbitnije mi je da budem zdrav - rekao je Modrić, koji trenutačno ipak nije zdrav.
- Boli me koljeno, vidjet ćemo hoće li se smiriti u ova tri dana, ne znam hoću li igrati protiv Slovenije. Tottenham je tražio da ostanem u Londonu, ali ja sam inzistirao da dođem u reprezentaciju.
Ništa nije želio pričati o propalom Ćorlukinu transferu u Tottenham.
- Ne znam ništa, pitajte njega - sa smiješkom je poručio Modrić.
Mladen Petrić sjajio je od zadovoljstva, vidi se da je zadovoljan što je potpisao za HSV. Još je jednom pojasnio da mu je san igrati Ligu prvaka, da se nada da će to u HSV-u lakše ostvariti nego u Dortmundu. Jedino mu je, kaže, žao što se "rastaje" od Roberta Kovača.
- Moja i njegova supruga postale su dobre prijateljice, neće im biti lako sad kad su razdvojene. Inače, ne znam što kažu Borussijini navijači, ali znam da su iz kluba rekli da sam ja inzistirao na odlasku. No, istina je drugačija, klub nije poduzeo ništa da me zadrži - rekao je Petrić, koji je najavio povratak u staru formu.
- Vjerujem da mogu ponovno igrati kao početkom prošle sezone. Problemi s leđima su prošlost, sad imam novi motiv i nadam se da ću u kvalifikacijama vratiti svoje mjesto u momčadi. Dobro je i što ću se s Ivicom Olićem u klubu moći još bolje upoznati. Nadam se da ćemo biti ubojit tandem - rekao je Mladen Petrić, koji bi za dvadesetak dana trebao prvi put postati otac. Supruga Despina rodit će curicu,a ime još nisu odabrali.

BEZ KNEŽEVIĆA I NIKE KOVAČA
Prvi put s reprezentacijom će biti Ivica Križanac, koji bi u Čatež trebao stići danas. Sigurno je da protiv Slovenije neće igrati Niko Kovač i Dario Knežević. Knežević je stigao, ali je Juventus molio Slavena Bilića da ne zaigra u Mariboru, dok je Niko Kovač ostao u Salzburgu da se potpuno oporavi od ozljede.
- Na novom smo startu, svi znamo koji nam je cilj. Imamo tešku skupinu u kvalifikacijama, ali siguran sam da ćemo igrati još bolje nego dosad i da taj cilj možemo ostvariti. Što se tiče Slovenje, to je pravi suparnik, odlična momčad, koja igra organiziran i moderan nogomet. Ta je utakmica odlična prilika da vidimo u kakvoj su igrači formi tri tjedna prije kvalifikacija - najavio je susret u Mariboru Slaven Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • man_u_francesco 17.08.2008.

    glavno da su njega svi forsirali s igranjem. znali su da ima skakacko koljeno! pisalo se o tome u novinama a nitko ga nije uopce odmarao. to se trebalo rijesit jos u pocetku! sretno junače =)

  • user_27854 17.08.2008.

    a u k****!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare