To je to što me zanima!

L. Modrića u Tottenhamu mijenja Rosina iz Torina?

Prvi operativac Tottenhama Damien Comolli nije opovrgnuo napise da u Londonu žele vidjeti Alessandra Rosinu, ofenzivnog igrača Torina
Vidi originalni članak

Dok Luka Modrić u Engleskoj muku muči s koljenom i pokušava se vratiti u pravu formu, engleski mediji sa svih strana kritiziraju Tottenham. Na meti su svi, od trenera Juandea Ramosa, preko igrača, do vodstva kluba. U domu Spursa inzistiraju na tezi kako je riječ o krizi, no da uistinu tako ne misle, pokazuje njihov povratak na tržište igrača. Prema pisanju britanskih medija, zainteresirani su za Alessandra Rosinu, 24-godišnjeg ofenzivnog igrača Torina. Vide li njega kao zamjenu za skupog Modrića ili ga žele dovesti kako bi pojačali konkurenciju u momčadi, ostaje da vidimo.
No sigurno je kako je prvi operativac kluba Damien Comolli kontaktirao s Torinom, koji ga je spreman pustiti za izdašnu odštetu (oko 15 milijuna eura). Od 2005. godine, kad je pristupio Torinu, Rossina je odigrao 112 utakmica i postigao 29 golova.

VISOK KAO MODRIĆ, NEZAMJENJIV U TORINU
Rosina je u tri godine osigurao mjesto u udarnoj postavi Torina, gdje je nezamjenjiv. Omaleni ofenzivni vezni poznat je po tome što zna kvalitetno asistirati te ima osjećaj za gol. Otprilike je visok kao Luka Modrić, no malo je snažniji. Teško će pristati na ponudu Tottenhama samo da bude rezerva. Dakle, ostvari li se taj transfer na zimu, Luka pada u drugi plan. Ili možda ide u Juve, kao što najavljuju neki britanski i talijanski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • romanista 13.10.2008.

    bolje u giuve igra LP,spursi su ionak luzeri!

  • zg27 13.10.2008.

    onaj tko sumnja u kvalitetu luke modrića je običan neznalica...dečko je vrhunski igrač

  • niksab 13.10.2008.

    Ne lutajte ljudi od apatije kad se igra malo lošije do euforije kad se pobjeđuje,mijenjate mišljenja svako dva dana,jedan dan je Luka najbolji veznjak u Europi a već drugi dan ne može dalje od Austrijske lige.....Razmišljajte malo glavom,ako se ne razumijete nimalo u temu radije prošetajte vani po suncu.....Pouka ovom gospodinu-ne živimo u doba kad se zabranjuje ljudima raditi vani ni uzeti novac koji im se daje,budimo realni nogomet je jako plaćen sport koji uloženo vraća s kamatama

Komentiraj...
Vidi sve komentare