To je to što me zanima!

L. Modriću dali novi ugovor zbog zanimanja Arsenala...

Osim Arsenala, Metro navodi kako su interes za hrvatskog reprezentativca Luku Modrića (24) pokazivali Manchester United i Manchester City
Vidi originalni članak

Arsene Wenger, menadžer Arsenala, bio je spreman kupiti Luku Modrića prije no što je hrvatski nogometaš potpisao novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom Tottenhamom, tvrdi engleski Metro. Štoviše, tabloid spominje da je upravo interes “topnika”, velikog Tottenhamovog rivala, bio kap koja je prelila čašu, odnosno navela predsjednika Spursa Daniela Levyja da Modriću ponudi novi, financijski znatno poboljšani ugovor. Osim Arsenala, Metro navodi kako su interes za hrvatskog reprezentativca pokazivali i Manchester United i Manchester City, a ranije su, podsjetimo, europski mediji pisali također i o zanimanju Chelseaja, Intera i Real Madrida.
- Šef je tražio igrača sposobnog povezati niti u veznoj liniji, a Modrić se tu pokazao kao idealno rješenje. Sa 24 godine je u pravim godinama za Wengera iako bi sigurno puno koštao nakon odlične sezone 2009/10. No, sve ideje o njegovom dovođenju su nestale nakon što je izrazio želju za ostankom u Spursima i potpisao novi ugovor - rekao je Metrou neimenovani izvor s Emiratesa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_37063 01.06.2010.

    haha da arsenal ponudi 30mil za igraca nema sanse pogotovo starca ka modrica :D :D

  • jure50 01.06.2010.

    ZNACI FABREGAS ODLAZI U BARCU

  • marina5000 01.06.2010.

    ma kakav arsenal da završi ko dudu ili ramsey

Komentiraj...
Vidi sve komentare