To je to što me zanima!

L. Van Gaal: Olić sigurno propušta kup-utakmicu...

Još je uvijek teško postaviti dijagnozu, ali dobio je udarac u koljeno koje mu ionako nije baš dobro, rekao je Van Gaal koji neće moći računati na Olu
Vidi originalni članak

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić propustit će ogled svog Bayerna i petoligaša Germanije Windeck u susretu 1. kola DFB-Pokala. Utakmica u ponedjeljak igra se u Kölnu, a na strani minhenskog kluba koji u natjecanju brani naslov prvaka neće nastupiti niti Daniel van Buyten. Olić zbog problema s koljenom koju je zaradio tijekom prijateljskog ogleda protiv Slovačke (1-1), a belgijski nogometaš zbog problema s gležnjem.
- Još je uvijek teško postaviti dijagnozu, ali dobio je udarac u koljeno koje mu ionako nije baš dobro. Sigurno neće nastupiti - kazao je o Oliću trener momčadi Louis van Gaal, koji osim spomenutog dvojca neće moći računati niti na Arjena Robbena i Brena. Na golu je najavljen Jörg Butt, a očekuje se i nastup Francka Riberyja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_47232 15.08.2010.

    brz oporavak....samo se brinem da van gal ne se** nesTo znamo svi da je protiv ole,a bio mu je najbolji igrac prosle seZzone !

  • waka-waka 15.08.2010.

    ola majstore

  • dodynho 15.08.2010.

    OLA brz oporavak želim sretno kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare