To je to što me zanima!

L. Vonn nakon dva spusta uzela i superveleslalom...

Američka skijašica Lindsey Vonn nastavlja s odličnim nastupima u Svjetskom kupu. Nakon dva spusta u Haus im Ennstal osvojila je i Super-G...
Vidi originalni članak

Američka 25-godišnja skijašica Lindsey Vonn upisala je i treću pobjedu u Svjetskom kupu u tri dana u austrijskom Haus im Ennstalu. Nakon dviju spustaških pobjeda slavila je i u superveleslalomu i tako dodatno povećavala svoju prednost u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Za Vonn, dvostruku uzastopnu osvajačicu Velikog kristalnog globusa, ovo je bila šesta ovosezonska pobjeda i 28. ukupno u karijeri, a ostvarila ju je na uvjerljiv način, sa 53 stotinke sekunde prednosti ispred drugoplasirane Šveđanke Anje Pärson i 85 stotinki prednosti nad Talijankom Nadijom Fanchini i Švicarkom Martinom Schild koje su podijelile treće mjesto. U ukupnom poretku Vonn je povećala svoju prednost nad najvećom konukerticom Marijom Riesch na 192 boda budući je Njemica promašila jedna vrata pri samom dnu staze i izgubila puno vremena, te je završila na 24. mjestu sa dvije sekunde i 65 stotinki zaostatka za pobjednicom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HBCRO 10.01.2010.

    Sjajna skijašica,zaista ludo vozi te brze discipline i nadam se da će postati Olimpijska pobjednica.Osim što je sjajna skijašica-sigurno je i među najljepšim sportašicama svijeta.Prekrasna je.

  • user_33155 10.01.2010.

    Tooooo!!!! navijam za nju skoro i više od naših!

  • ecolozzi 10.01.2010.

    Dobra je i još je rođena pobjednica, gdje ćeš bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare