To je to što me zanima!

Lacazette upoznao fana koji ga ima tetoviranog na stražnjici...

Alexandra Lacazettea je za dupli pogodak na susretu s West Hamom motivirao vrlo vjerojatno njegov najveći obožavatelj, koji mu je svoju ljubav iskazao tetovažom na stražnjici
Vidi originalni članak

Alexandre Lacazette učvrstio je nedjeljnu pobjedu Arsenala protiv West Ham Uniteda dvama pogocima u 85. i 89. minuti te su 'Topnici' s tri gola u zadnjih osam minuta došli do sigurne pobjede 4-1.

Ovaj 26-godišnji Francuz zasigurno se nada da su sada svi problemi iza njega, nakon slabijeg perioda uzrokovanog dolaskom 65 milijuna eura vrijednog Pierre-Emericka Aubameyanga u siječnju ove godine.

Lacazette je bio vidno dobre volje i prije utakmice, kada je ponosno pozirao s obožavateljem koji na stražnjici ima tetovirano njegovo lice.

A nasmijali su ga sigurno i komentari koji su pristizali ispod te objave u kojoj su obožavatelji isticali sličnost obožavatelja i Arsenalovog braniča Laurenta Koscielnyja.

Francuz je u opis stavio 'Ono kad pozoveš fana koji si je tetovirao tvoje lice na... tijelo' i nekoliko emotikona koji plaču od smijeha. A navijači Arsenala iskoristili su sličnost tog fana i 32-godišnjeg Koscielnyja kako bi nasmijali Twitter.

Jedan je komentirao 'Kunem se da je to Koscielny', što je izazvalo lavinu 'i ja isto' komentara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dottie 23.04.2018.

    hahhaa koja ste vi lavina komentara..

Komentiraj...
Vidi sve komentare