To je to što me zanima!

Lafayette zna više nego HKS: U srpnju igram za Hrvatsku...

U srpnju ću igrati za Hrvatsku u Torinu, rekao je bivši hrvatski reprezentativac Oliver Lafayette, koji se nije proslavio na SP-u u Španjolskoj, u razgovoru za Gazzettu
Vidi originalni članak

Drugi već imaju plan priprema, mi jedini još ništa ne znamo, komentirali su naši košarkaški reprezentativci to što još nemamo izbornika. No Oliver Lafayette nešto zna.

- U srpnju ću igrati za Hrvatsku u Torinu - rekao je bivši hrvatski reprezentativac, koji se nije proslavio na SP-u u Španjolskoj, u razgovoru za Gazzettu.

Manji je problem što ne postoji izbornik koji ga je uvrstio na širi popis, a kamoli uvrstio među 12 igrača koji će početkom ljeta u Italiji pokušati izboriti plasman na Olimpijske igre u Riju.

- Moj kontakt s hrvatskom reprezentacijom bio je spontan, bez previše špekulacija. Italiju ne gledamo kao neprijatelja, nego kao rivala u kvalifikacijama - dodao je Lafayette.

S obzirom na to da za kruh zarađuje u Milanu, gdje je trener Jasmin Repeša, pojavila se teorija da bi se bivši izbornik vratio na klupu Hrvatske i poveo Lafa sa sobom. No to je tek jedna od brojnih kombinacija koje se vrte oko reprezentacije. Sve više izgleda ima Andrea Trinchieri, talijanski stručnjak na klupi Bamberga.

Predsjednik HKS-a Ivan Šuker bio je protiv ideje o stranom izborniku, no Trinchierijeva majka je iz Rijeke, on govori hrvatski vrlo dobro pa jezik ne bi bio prepreka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • srakar 16.03.2016.

    Samo ne Repešu Dvaput je bio i dva pšuta se ispričavao za loše igre i lošu taktiku

  • mesuney 16.03.2016.

    Drapera treba zvati, ali samo alo bude spreman, na EP 2013 bio je u svom najboljem izdanju i bili smo 4. to pokazuje kolikona playmaker treba, a Draper u svom najboljem izdanju je dovoljan

Komentiraj...
Vidi sve komentare