To je to što me zanima!

Lagan zalogaj: Marin Čilić za uvjerljivih 2-0 s Čileom

Najbolji hrvatski tenisač pobijedio je 6-1, 6-2, 6-1 Čileanca Paula Capdevilleu i donio već drugi bod hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji u Poreču
Vidi originalni članak

Zadovoljan sam kako sam odigrao, jako zadovoljan. Dobro sam servirao, imao puno 'winnera' i riješio meč u svoju korist, rekao je Marin Čilić nakon 6-1, 6-2, 6-1 pobjede protiv Paula Capdevillea prvoga dana Davis Cup ogleda u Poreču. Prgavi Čileanac je tenisač koji Marina može eventualno zagrijavati prije treninga, u ozbiljnom meču nema šanse protiv prvog hrvatskog reketa. No zato može prigovarati, svađati se sa svima, uključujući i suce i navijače.
Gotovo svaka odluka linijskih sudaca za Čileanca je bila sporna, samim time i idealna prilika za prigovaranje sucu. A kada je sve to dosadilo porečkoj publici, propisno su ga izviždali. Jedan od najprgavijih tenisača na Touru nije im ostao dužan, i s njima se obračunao na 'čileanski način'. I nije mu prvi put da takvo nešto radi u meču s hrvatskim tenisačima. U Roland Garrosu 2006. je nakon poraza od Ančića prigovarao sucu toliko da je i inače mirnog Marija potpuno izludio. Toliko da ga je Mario uhvatio za vrat! I zaradio kaznu od ATP Toura...
Marin Čilić u Poreču nije imao potrebe za takvim nečim, osrednji tenisači nisu nešto što ga posebno zamara. Više su ga mučili zdravstveni problemi.
- Malo mi je krvarila kapilara u nosu i to me smetalo tijekom meča. Ali nije to ništa strašno, bit će sve u redu - rekao je Marin.
U subotu će u dvorani Žatika igrati parovi. Još se ne zna tko će igrati za Hrvatsku, a tko za Čile, no zna se da će eventualna pobjeda našeg para i teoretski donijeti pobjedu Hrvatskoj.

DAVIS CUP, POREČ:
Marin Čilić - Paul Capdeville 6-1, 6-2, 6-1

HRVATSKA - ČILE 2-0

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mazur 06.03.2009.

    svaka cast i Mariu i Marinu ali kad vec pisete o tome de to lijepo napisite...nije David cup nego Davis cup! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare