To je to što me zanima!

Lagerbäck: Da mi igrač ne zna tko je Mandžo, ne bi ni igrao...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska je favorit na papiru, ali na travnjaku je sve moguće. Teško je predvidjeti što će biti. Mi ćemo igrati svoju igru, a Hrvati su pod većim pritisak, rekao je Lagerbäck
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić? Nikad čuo. Ne šalim se, tko je on? Igra u Bayernu? Ne znam ništa o tom čovjeku, ne pratim Bundesligu, ispalio je islandski branič, Ragnar Sigurdsson. 

<<<R. Sigurdsson o Mandžukiću: Nikad čuo, igra li u Bayernu?>>>

- Ma to je obična glupost. Da moj igrač ne zna tko je Mandžukić ne bi bio u momčadi - razriješio je dilemu izbornik Islanda, Lars Lagerbäck, na konferenciji za novinare dan uoči utakmice protiv Hrvatske.

- Hrvatska je favorit na papiru, ali na travnjaku je sve moguće. Teško je predvidjeti što će biti. Mi ćemo igrati svoju igru, a na Hrvatima je puno veći pritisak - rekao je Lagerbäck.

Puno se priča i o vremenu. Hrvatska zbog loših vremenskih uvjeta nije mogla trenirati na stadionu Kopavogsvölluru, što je običaj dan uoči utakmice. Hrvatski reprezentativci morali su promijeniti lokaciju. Na dan utakmice meteorolozi najavljuju temperaturu ispod nule, jak vjetar, snijeg i kišu.

<<<Stadion zatvoren do utakmice: Naši trenirali na drugom terenu>>>

- Svi se moraju prilagoditi travnjaku kakav god on bio. Ovi igrači navikli su igrati po snijegu i kiši. Ako vjetar bude jak, bit će teško za obje momčadi - dodao je islandski izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • ZlatkoSrdoč 15.11.2013.

    ma da vama je svejedno hoćete li u Brazil ili nećete pusti te priče , igrat ćete vi koliko možete ali to neće biti dovoljno jer ako odigramo (a nadam se da hoćemo) kako znamo dva razlike je realnost, osobno zadovoljan sam i sa pobjedom 0:1, strijelac Mandžukić 20. minuta eto

  • choopo 15.11.2013.

    Najgore je kad se raspišemo o vremenu...Te treba nam juha nijansu toplija,a pivo nijansu hladnije.Plaćeni ste milijune izađite na teren i igrajte! Ljudi na pijaci prodaju povrće za koru kruha i zimi i ljeti i na minusu,vjetru,kiši i na žezi od 38 C.

  • It's kišing 15.11.2013.

    Nadam se samo da Štimac neće biti sukomentator i da je zauvijek otišao iz okvira reprezentacije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare