To je to što me zanima!

Lakersi slomili Jazzere: Babo solidan; Šarić bez koša iz igre

Solidan učinak imao je Bojan Bogdanović u porazu Jazzera protiv Lakersa koji su nakon produžetaka slavili. Šarićev Phoenix izgubio je od San Antonija za kojeg je Šamanić zaigrao u startnoj petorci
Vidi originalni članak

Košarkaši Utah Jazza i dalje se nalaze na vrhu ljestvice Zapadne konferencije i čitave NBA lige, iako su noćas poraženi od LA Lakersa rezultatom 127:115. 

POGLEDAJTE VIDEO: Bogdanović trpa trice u Mostaru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović na kraju treće četvrtine imao je 19 poena na čemu je i ostao do kraja dvoboja. Pogodio je tri trice iz osam pokušaja, ali iz svih šest izvedenih slobodnih bacanja. Ukupan šut iz igre bio mu je 5-15. Imao je tri skoka i po dvije asistencije i izgubljene lopte. 

Naime, Jazzeri su odmarali neke od igrača, kao što su Gobert i Conley, što se u konačnici pokazalo kao loša odluka. 

U drugom dvoboju koji se igrao sa subote na nedjelju, momčad Phoenixa Sunsa izgubila je od San Antonio Spursa 111:85 za kojeg je Luka Šamanić zaigrao u startnoj petorci. 

Šarić je igrao manje od deset minuta te je iz slobodnih bacanja zabio dva poena, dok je s druge strane, Šamanić odigrao sjajno u obrani, ali nije zabio niti jedan poen (šut 0-6). Ubilježio je samo jednu asistenciju i krađu, te po dvije blokade i izgubljene lopte. 

Prvi strijelac Sunsa bio je Jevon Carter sa 17 poena, a Spurse je predvodio Rudy Gay s 19.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • nap 18.04.2021.

    lakersi bez james idavisa su dobri kad se oni vrate bit ce jaci

  • potparol .at.fr 18.04.2021.

    Trebao je odmarati cijelu petorku a ne ovako, ionako se znalo da gube cim su zaigrali bez centra. Sreca pa Sunsi kiksali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare