To je to što me zanima!

Lakersi već plaču: Sjajni Zubac brutalno zakucao i 'razbio' koš

Ivica Zubac je protiv Oklahome dao 14 poena, a potez utakmice je njegovo majstorsko zakucavanje pored nemoćnih Stevena Adamsa i Westbrooka. Kritike Lakersa koji su ga razmijenili rastu...
Vidi originalni članak

Ide, ide, ide Zubaaac! 

Naš centar iskoristio je odlično svoje minute protiv Oklahome u utakmici u kojoj su noćas LA Clippersi pobijedili Oklahomu 118-110.

Bila je to jedna od najboljih utakmica Ivice Zupca otkako je u NBA ligi, a završio ju je kao treći najbolji strijelac svoje momčadi. U 23 minute je imao 14 poena, sedam skokova, dvije blokade, jednu asistenciju i osvojenu loptu.

A potpuno je oduševio sjajnim zakucavanjem pored nemoćnih Stevena Adamsa Westbrooka.

>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Lakersi gube i plaču za našim centrom

Na drugoj strani grada, u Lakersi sada plaču za odličnim hrvatskim centrom kojeg su razmijenili početkom veljače u Los Angeles Clipperse. Prije samo četiri dana su i treći put zaredom izgubili gradski derbi, a Zubac im iz utakmice u utakmice pokazuje koliko su pogriješili kada su ga se odrekli.

Nakon što su razmijenili Zupca, Lakersi su se našli na velikom udaru navijača, a sada se kritikama priključio i poznati sportski novinar američkog ESPN-a, Stephen A. Smith.

- Gdje su šuteri, gdje su skakači? Zamijenite tipa poput 21-godišnjeg Zupca, vještog igrača od 216 centimetara, a pritom i najboljeg izvođača slobodnih bacanja, za nekog tipa po imenu Mike Muscala, koji izgleda kao da ne može igrati bolje od mene, a imam 51 godinu - poručio je Smith. 

Dok Zubac i društvo redaju pobjede, Lakersi nižu katastrofalne rezultate. Od zadnjih deset utakmica, izgubili su osam puta i praktički su se već oprostili od playoffa.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lajh1985 12.03.2019.

    ja sam usao pogledat samo da vidim kako je covjek popuh shaqa razbio kos,a kad ono zakucavanje

  • 10.03.2019.

    "Sjajni Zubac razbio koš" kakva laž. Ako hocete vidjeti razbijene koševe pogledajte Shaqa

  • 09.03.2019.

    lakersi su pogriješili trebali su prodat pola ekipe a njega ostavit

Komentiraj...
Vidi sve komentare