To je to što me zanima!

Lakić: Znao sam da ću opet zabijati, vratio sam se u formu

Hrvatski napadač u subotu je prekinuo niz od 768 minuta bez gola. U pobjedi protiv Stuttgarta Srđan Lakić je zabio dva gola od četiri, jedan je dodao Stiven Rivić
Vidi originalni članak

Srđan Lakić prekinuo je u subotu golgeterski post dug 768 minuta. Zabio je hrvatski 27-godišnji napadač dva gola za svoj Kaiserslautern u gostujućoj pobjedi nad Stuttgartom 4-2 u ogledu 29. kola Bundeslige.

Lakić je prvim golom od zimske pauze doveo Kaiserslautern u uvodno vodstvo u 17. minuti. Preko Kuzmanovića (penal) i Pogrebnjaka domaćin je okrenuo uvodni negativni rezultat da bi potom krasnim prebacivanjem istrčalog vratara Ulreicha, i to iz prve u padu, rezultat izjednačio Hoffer u 68. minuti.

Lakić je domaćeg vratara u prvome poluvremenu matirao glavom, a na jednak način zabio je u 79. minuti svoj trinaesti gol sezone iskoristivši ubacivanje iz kuta. Konačnih 4-2 postavio je Rivić pogodivši u 84. minuti prizemnim udarcem pored domaćeg golmana.

- Znao sam da ću opet zabijati golove. Želio sam svima pokazati da sam se vratio u staru formu i da opet imam snagu kao i ranije. Uvijek sam čvrsto vjerovao u svoje mogućnosti - izjavio je Lakić, kapetan Kaiserslauterna, koji će od sljedeće sezone nositi dres Wolfsburga.

No, postoje špekulacije da će Lakićev ugovor s Wolfsburgom, do 2015. godine, vrijediti samo ukoliko ''vukovi'' ostanu u Bundesligi. Što ako Wolfsburg ispadneu drugu ligu?

- Vidjet ćemo. Ja sam uvjeren da će Wolfsburg zadržati prvoligaški status - rekao je Lakić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • user_97261 10.04.2011.

    Kako bi to bilo smjesno vfl ode u 2.ligu haha i lautern ostane u prvoj a laki je u drugoj hahaha..

  • frenky18 10.04.2011.

    sto mu je trebalo da ode u wolfsburg koji će najvjerovatnije ispast u drugu ligu

Komentiraj...
Vidi sve komentare