To je to što me zanima!

'Lako je Mamiću dijeliti lekcije kad osvaja s novcem od grada'

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nije propustio odgovoriti kolegi u Dinamu Zdravku Mamiću na tvrdnju da bi trebao otići ne osvoji li trofeje. Uloga gradova je velika, kaže
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Marin Brbić nije ostao ravnodušan na izjave Zdravka Mamića u kojima mu je rekao mora otići ne osvoji li trofej.

- Lako mu je dijeliti lekcije. Grad mu godišnje udjeljuje 40-ak milijuna kuna, da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji - izjavio je Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

Odbacio je tvrdnju da bi Rijeka trebala biti putokaz Hajduku jer Splićani imaju svoju tradiciju te onu o pomaganju Hajduku u kontekstu kupovine Franka Andrijaševića jer je to bilo "Dinamovo ulaganje u momčad, a Hajdukov dobar posao".

>>> Tekst u cijelosti pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • mvb234 15.07.2014.

    ajmo mamića za presjednika izabrat on što god dodirne pretvori u zlato a dinamo igra europa ligu ili ligu prvaka već nekoliko sezona a to je na neki način uspjeh za prodaju pojedinih igrača a hajduka nema ni u domaćem prvenstvu

  • kakogod 15.07.2014.

    zadovoljstvo mi je obavijestiti vas da smo danas došli do broja od 6.000 članova... trenutno je stanje 6.032...

  • p4nT 15.07.2014.

    pa čekaj malo.... Mamiću ste zabranili ulaz na stadion , vrijeđali ga , govorili kojekakve stvari. A kad je dao lovu za andrijaševića onda vam je dobar ? Pa o hajduku se više ni ne priča pa žele bit u centru pažnje s glupavim izjavama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare